24 octobre 2020
▷ De beste accuschroevendraaiers 2020, 6 betrouwbare producten – Vergelijking

▷ De beste accuschroevendraaiers 2020, 6 betrouwbare producten – Vergelijking

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
101.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
2

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 79.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
3

Robot Pâtissier, Kealive Robot Cuisine Multifonctions à 8 Vitesses avec le Bol 5.5L et le Bouclier d ...

amazon
119.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
4

Decen Robot Cuisine 1100W Robot Multifonction 11 en 1, 3 Vitesses Réglables et Fonction Pulse, 3,5 L ...

amazon
119.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
5

Robot culinaire Topchef 1100W Robot Multifonction(avec accessoires inclus: crochet pétrisseur, mixeu ...

amazon
139.99 € 129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Er zijn veel manieren om thuis te klussen. Als je net begint of slechts af en toe aan het sleutelen bent, kan de uitrusting van je buren geschikt zijn. Aan de andere kant, om aan meer substantieel of regelmatiger werk te beginnen, gaat er niets boven het feit dat uw gereedschap te allen tijde beschikbaar is. En de boormachine is daar een van.

Om u in staat te stellen het beste model van het moment te vinden, hebben we de tijd genomen om de kenmerken van de best verkochte producten van het moment zorgvuldig te vergelijken. We hebben dus alleen de beste schroevendraaiers bewaard en die op prijsklasse georganiseerd.

Welke accuschroevendraaiers om te kiezen voor familie-doe-het-zelf?
Welk budget moet worden gereserveerd?
Welk merk om gemakkelijk accessoires voor een boormachine te kopen?

Vind het antwoord op al deze vragen en waarom we voor de accuboormachine hebben gekozen Bosch Professional GSR 12V-15 als het beste product van het moment.

Promo accuschroevendraaierboor met de beste prijs-kwaliteitverhouding

Promotie – 34%

Bosch Professional 06019H4101 boor-driver …

Promotie – 58%

TECCPO Accuboormachine 18 V, 60 Nm, …

Promotie – 59%

TEENO 20V accu-klopboormachine …

Promotie – 61%

TEENO Accu-klopboormachine PSR …

Waarom zijn onze meningen betrouwbaar?

De voorbereiding van elke gids gebeurt volledig onafhankelijk, dat wil zeggen zonder link of financiering van een merk of een fabrikant. Er wordt prioriteit gegeven aan de kwaliteit van de informatie, dus dit zijn concrete criteria waarmee u de producten in deze selectie kunt kiezen.

Alleen dan worden externe links met affiliatie toegevoegd. Dit betekent dat als je een bestelling plaatst via een van de links, er een kleine commissie aan ons wordt betaald. Dit is een extra motivatie om u betrouwbare selecties aan te bieden, omdat er alleen door u kwalitatief hoogwaardige inhoud aan te bieden die G-getest voor u kan financieren (Meer informatie gebruiksaanwijzing).

Het schrijven is gebaseerd op zeer goede technische bestanden die online beschikbaar zijn, zoals die van Leroy Merlin, geassocieerd met het bekijken van demonstratievideo’s.

Vergelijkende accuschroevendraaier / onze TOP 3

De beste middenklasse

Het beste high-end

Bosch Professional GSR 12V-15

Zeer compleet model met 41 accessoires waaronder twee 21 V lithium-ion batterijen Inclusief LED verlichting en snelheidskeuze direct op de trigger.

Krachtige slagboormachine compatibel met verschillende Makita-accessoires. Het boort beton (tot 13 mm), staal (13 mm) en hout (38 mm).

Boor met 2 versnellingen en een koppel van 15 en 30 Nm (afhankelijk van de steunen), het is erg licht en handig. Het wordt verkocht met 2 batterijen en 39 accessoires.

TEENO Accu-schroevendraaier PSR 21V + 2 lithiumbatterijen + 41 accessoires + professionele handschoenen

Zeer compleet model met 41 accessoires waaronder twee 21 V lithium-ion batterijen Inclusief LED verlichting en snelheidskeuze direct op de trigger.

De beste middenklasse

Makita DHP482Z Boorschroevendraaier impact 18V lxt 13 mm

Krachtige slagboormachine compatibel met verschillende Makita-accessoires. Het boort beton (tot 13 mm), staal (13 mm) en hout (38 mm).

Het beste high-end

Bosch Professional GSR 12V-15 accuboormachine (2 accu's 2,0 AH, acculader met opbergetui, 12 V met 39-delige accessoireset)

Bosch Professional GSR 12V-15

Boor met 2 versnellingen en een koppel van 15 en 30 Nm (afhankelijk van de steunen), het is erg licht en handig. Het wordt verkocht met 2 batterijen en 39 accessoires.

Hoe verloopt de selectie?

Wanneer u zich begint uit te rusten voor doe-het-zelf, is de schroevendraaierboor een redelijk geruststellende keuze, omdat deze bekend is en zonder risico. Het is echter noodzakelijk om de tijd te nemen om de verschillende modellen te vergelijken met objectieve criteria en technische kenmerken, om te bepalen welke het echt waard is.

Je moet met iedereen op dezelfde manier werken welk multifunctioneel gereedschap, inclusief die met een iets specifieker gebruik zoals een puzzel.

Kracht

Er zijn drie elementen om een ​​idee te krijgen van de echte kracht van een boormachine.

De Spanning uitgedrukt in volt, is het mogelijk om de door de lont herstelde kracht te kennen. Voor incidenteel gebruik kan 12 V volstaan. Voor meer regelmatig gebruik is het beter om 18 V tot uw beschikking te hebben.

Deintensiteit wordt uitgedrukt in ampère-uren (Ah) en geeft een idee van het gedrag van de batterij. Hoe hoger de intensiteit, hoe beter.

Ten slotte moeten we kijken naar de rotatiesnelheid. Er moet minimaal 1.200 tpm zijn om effectief te kunnen boren. En het kost 300 omwentelingen per minuut om goed te schroeven.

Let op, alle gegevens hier hebben alleen betrekking op accuboormachines. Inderdaad, snoerloze boormachines kunnen normaal gesproken een hoger vermogen bieden (het hangt allemaal af van de prijs en de fabrikant natuurlijk).

Ergonomie

Beginnen is essentieel, omdat het vermoeidheid en mogelijke werktijd helpt voorspellen. U moet dus rekening houden met het totale gewicht van het apparaat, evenals met de vorm. Op sommige modellen van serieuze merken bestaat de mogelijkheid om een ​​extra handgreep toe te voegen voor meer comfort (maar vaak optioneel).

Drums

Met de accu kun je een idee krijgen autonomie van het apparaat en de laadtijd. De oplader moet natuurlijk worden opgenomen. En het is mogelijk om direct twee batterijen te hebben.

Als je een complete beginner bent, houd er dan rekening mee dat de grootste merken (zoals Bosch of Makita) verwisselbare batterijen aanbieden op al hun draagbare gereedschappen. Dit maakt het mogelijk om slechts één batch batterijen te kopen en deze in verschillende omstandigheden te gebruiken.

Bediening en accessoires

Opties kunnen van boor tot boor verschillen. Het is dus noodzakelijk om minimaal twee snelheden en een snelle stop te hebben. Ook de verlichting wordt erg gewaardeerd.

Wat accessoires betreft, is een opbergkoffer een echt pluspunt. Je moet ook rekening houden met de boorkop en de bijgeleverde bits en bits. Wat is hun diameter?

De beste accuschroevendraaiers – 6 gedetailleerde presentaties

1. TEENO 5816: de beste goedkope

TEENO 5816 notice

MEEST

✓ Redelijk licht
✓ Veel lonten inbegrepen
✓ 2 lithium-ionbatterijen
✓ LED-verlichting
✓ Snelheidsregeling

DE MINDER

✓ Gemiddelde lontkwaliteit

Deze Teeno accuboormachine is een model Heel vol die oorspronkelijk in het middensegment werd verkocht. Maar sinds het in de uitverkoop ging, is de prijs voldoende gedaald om er een volledig toegankelijk apparaat van te maken.

In het bijgeleverde geval ontvangen wij veel accessoires. Dus de boor wordt verkocht met een handschoen, een universele kop, een oplader, twee 21 V lithium-ion-batterijen en 35 accessoires (dwz voornamelijk verschillende lonten). De boormachine is uitgerust met een automatische boorkop van 10 mm en heeft een koppel van 40 Nm (Nm). Het carter is gemaakt van metaal. Er is zelfs een kleine LED verlichting om beter te zien wat we willen schroeven of boren.

Er zijn twee mogelijke instellingen, afhankelijk van of u wilt schroeven of boren. Door nadelen is het dan mogelijk om de snelheid direct op de trigger te regelen. De enige fout die wordt gemeld, is dat sommige mensen de lonten van slechte kwaliteit vinden. Dit is een advies om met een pincet in te nemen. Dit is inderdaad geen unanieme mening en wanneer u voor het eerst een elektrische boormachine ontdekt, is het niet altijd eenvoudig om de juiste boor voor het juiste materiaal te kiezen.

Qua grip weegt deze schroevendraaierboor alleen dan 1,2 kg. Het regelmatig aangekondigde gewicht van 4 kg is dat van de gehele gereedschapskist. Het handvat is comfortabel en het geheel is goed uitgebalanceerd qua gewicht. Hierdoor kun je aan verschillende en min of meer lange klussen beginnen, zoals bijvoorbeeld de bouw van een kippenhok.

Met de twee meegeleverde batterijen en de oplader werk je zonder veel onderbrekingen. Het is inderdaad mogelijk om een ​​batterij op te laden terwijl de ene de andere gebruikt en vervolgens de batterijen om te keren. U moet van plan zijn om de oplader op een stopcontact aan te sluiten.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

2. TACKLIFE PCD03B: het goedkope alternatief

TACKLIFE PCD03B kennisgeving

MEEST

✓ Snelle oplader
✓ LED-lamp
✓ Variabele snelheid op trigger
✓ Boren in hout en metaal
✓ Licht

DE MINDER

✓ Klein vermogen (12 V)

De Tacklife PCD03B accuboormachine is een model waarmee je presteert hout boren (20 mm) en op metaal (10 mm) evenals schroeven. Hiervoor wordt het verkocht met een gereedschapskist en 14 accessoires. Onder hen zijn 6 bits, 6 boren, een magnetische bithouder en een flexibele schacht. De schroevendraaierboor wordt ook verkocht met twee batterijen en een oplader.

De batterijen zijn li-ion en hebben een 12 V vermogen, wat vrij laag is. Het is dus een product voor incidenteel en privégebruik. De oplader biedt een snelle lading (in 1 uur) en een zeer goed zicht wordt gegeven op de staat van de batterij. Dit is handig voordat u zich bijvoorbeeld op de bodem van de tuin gaat vestigen.

De maai-instelling (vanaf 27 Newton-meter) biedt 19 schroefsnelheden en een snelheid om te doorboren. Hieraan wordt de mogelijkheid toegevoegd om de snelheid te variëren door de trigger min of meer sterk in te drukken. Het handvat is flexibel en gemaakt van rubber, dus het is heel gemakkelijk om de Tacklife-boor in de hand te nemen en de snelheid intuïtief aan te passen aan uw behoeften. Voor donkere plaatsen kunt u de inschakelen LED lamp inbegrepen. En voor moeilijk bereikbare plaatsen gebruikt u gewoon de flexibele schacht.

Het gewicht is vrij correct sinds de boormachine weegt 1,05 kg. De tipwissel wordt uitgevoerd dankzij een vereenvoudigd systeem dat met één hand kan worden bereikt. De zelfspannende boorkop meet 10 mm. Dit is het eerste prijsmodel van Tacklife, wat de kracht en het aantal accessoires verklaart. Maar we vinden daar de robuustheid, de ernst en de ergonomie van alle oefeningen van het merk.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

3. Makita DHP482Z: de beste middenklasse

Makita DHP482Z kennisgeving

MEEST

✓ Met percussie
✓ Boren in beton, staal en hout
✓ Dubbele LED-verlichting
✓ 18 V batterij
✓ Blokkeerkoppel van 54 Nm

DE MINDER

✓ Geen accessoires

Dit product is een uitstekende accuklopboormachine Makita. Onder deze referentie wordt het alleen verkocht, zonder accessoires, ook zonder batterij. Het is echter ook verkrijgbaar met batterij en boor indien nodig (het begin van de referentie is hetzelfde). Het voordeel is dat je kunt gebruiken wat je al hebt, omdat het volledig compatibel is met andere Makita-producten.

Dus als je een hebt 18 V batterij (referentie BL1815N, BL1830, BL1840, BL1850) in elk Makita draagbaar gereedschap, u kunt het gebruiken met deze boor. We besparen materiaal en dus opslagruimte en geld.

Het is een krachtig model dat zelfs op harde materialen kan worden gebruikt omdat het een hamerboor is. Ze kan boor het beton tot een maximale diameter van 13 mm, het staal tot 13 mm en het hout tot 38 mm (veel meer dan elke boor zonder percussie). Er zijn twee snelheden beschikbaar. Snelheid 1 gaat tot maximaal 550 tpm en snelheid 2 tot 1850 tpm. Na het kiezen van de ene of de andere snelheid, worden de nuances direct gemaakt met de trigger voor precisiewerk. U kunt ook de draairichting omkeren.

De boor is handig en relatief comfortabel in de hand. Het handvat is voorzien van een softgrip coating. Hij weegt ongeveer 1,5 kg. Het is beschermd tegen binnendringen van water en stof. Er zit ook een veiligheidssysteem op de accu om oververhitting te voorkomen. Een haak maakt het ook mogelijk om hem zowel rechts als links aan de riem te bevestigen.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

4. BLACK + DECKER BDCDC18BAFC-QW: het mid-range alternatief

BLACK + DECKER BDCDC18BAFC-QW notice

MEEST

✓ Veel accessoires
✓ 18 V batterij
✓ Licht
✓ Koppel 10 posities
✓ 10 mm boorkop

DE MINDER

✓ Geen praktische zaak

De accuboormachine Black + Decker BDCDC18BAFC-QW is geclassificeerd als een zwaar gereedschap. In werkelijkheid is het een goede oefening voor individuen waarmee je elk weekend zonder zorgen kunt sleutelen. Het heeft inderdaad de kracht van 18 V en het biedt een maximale snelheid van 650 tpm.

Het is een compleet product. We ontvangen een koffer met de schroevendraaierboor, 2 batterijen en 80 accessoires. In detail zijn er 50 verschillende accessoires, waarvan sommige dus in meerdere exemplaren zijn. Beide batterijen zijn lithium-ion. Ze zijn oplaadbaar en bieden een grote autonomie. De oplader is inbegrepen. We moeten voorspellen 4 uur opladen voor een volledig volle batterij.

Met een koppel 10 positiesHet heeft een maximum van 30 Nm De doorn is 10 mm. Het is mogelijk om te boren hout tot 25 mm en metaal tot 10 mm. Het is geen hamerboor. Verlichting zorgt voor een beter zicht op het werkgebied.

Qua afhandeling is dit een klein en licht gereedschap, heel handig. Het handvat heeft een ergonomische vorm voor een betere grip en om ervoor te zorgen dat de boor niet tussen je vingers glijdt. Omgekeerd is de opbergkoffer absoluut niet praktisch in gebruik. Het is een krat zonder lijstwerk. De tools zijn allemaal inbegrepen … in een plastic zak. U kunt niet alles correct opslaan voor optimaal gebruik of om de boor die u nodig heeft efficiënter te vinden. Het is echt jammer vergeleken met de prijs van de oefening die beter suggereerde.

Als de Black + Decker-boor nog steeds in deze selectie zit, komt dit door zijn kracht en vooral de snelheid van hanteren. Het is intuïtief en efficiënt.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

5. Bosch Professional GSR 12V-15: de beste high-end

Bosch Professional GSR 12V-15 kennisgeving

MEEST

✓ 15 Nm en 30 Nm koppel (zacht / hard)
✓ Oplaadindicator
✓ Kort hoofd
✓ Ultralicht gereedschap
✓ Opslag voor alle elementen

DE MINDER

✓ Voor privégebruik

De Bosch Professional GSR 12V-15 accuschroevendraaier is een model licht en erg handig. Hij weegt slechts 950 gram en heeft een zeer korte schuimkraag (16,9 cm in totaal). Dit maakt het nog gemakkelijker om in delicate posities te werken (op hoogte of op moeilijk bereikbare plaatsen). LED-verlichting verbetert ook de leesbaarheid.

De tool wordt verkocht met twee 2,0 Ah accu’s, één oplader met laadindicator, een opbergtas en 39 accessoires. Deze accessoires zijn inclusief 25 geassorteerde bits, 7 houtbeetjes en 7 metaalboren. In tegenstelling tot wat bepaalde soorten producten bieden, is elk accessoire hier anders, er is geen duplicaat. Elk type accessoire is gegroepeerd in een eigen kleine doos en een tas waarin u alles samen kunt opbergen.

Het is een boormachine met een boorkop 10 mm met zelf aanspanning. De tweeversnellingsbak heeft een koppel van 15 of 30 Nm, de eerste snelheid gaat van 0 tot 400 tpm en de tweede snelheid van 0 tot 1300 tpm. Op het niveau van boren is het mogelijk om tot 19 mm in hout en 10 mm in staal te boren. Voor schroeven gaat dit tot 7 mm.

De naam van dit product bevat de term « Professional », het Engels voor « Professional ». Het is echter goed om op te merken dat zelfs als deze boor een uitstekende keuze is vanwege zijn capaciteit om verschillende materialen te boren, hij speciaal is gemaakt voor het doe-het-zelf van particulieren, voor het werk dat men in zijn vrije tijd doet. Het reageert niet zo snel als nog meer luxe en volledig professionele modellen. Het heeft niet de kracht om heel regelmatig (elke dag) te worden gebruikt. Dit maakt het geen slechte machine, maar eerder een hulpmiddel om voor een specifieke context te kiezen.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

6. Makita HP457DWE10: het high-end alternatief

De beste accuschroevendraaiers, 6 betrouwbare producten - Vergelijking

MEEST

✓ Slagboormachine
✓ Instellingen behouden tijdens een pauze
✓ 13 mm boorkop
✓ Snel opladen (1 uur)
✓ Heel veel accessoires

DE MINDER

✓ Accessoires moeilijk uit de doos te pakken
✓ Geen licht

Makita is echt een benchmarkmerk voor draagbare tools wanneer u het budget heeft om het te betalen. Het biedt robuuste en betrouwbare apparatuur. De Makita HP457DWE10 hamerboor is geen uitzondering. Dit is een draadloos model dat wordt verkocht met twee batterijen 18 V en 1,5 Ah en de juiste oplader. Veel accessoires zijn ook inbegrepen (sommige in meerdere exemplaren) en alles wordt zorgvuldig opgeborgen in een harde hoes. Alles is goed op zijn plaats gehouden en het is zelfs het defect van dit product (zonder enige link met de prestaties): de tips en lonten worden te stevig in de doos bewaard. Gelukkig is er niets onoverkomelijk.

De schroevendraaierboor is voorzien van een 13 mm boorkop met een enkele ring en een zeer nauwkeurige koppelinstelling in 16 posities. Daarnaast is er een boorpositie en een positie voor slagboren. Het is dus een boormachine met drie functies. Beide draairichtingen zijn beschikbaar.

Het is een compact en lichtgewicht gereedschap met een goede grip. Het handvat is comfortabel. De boor is uitgerust met een elektrische rem en het stopt zodra de trigger wordt losgelaten. Bovendien worden de instellingen van tijd tot tijd gehandhaafd. Dus als u de oefening stopt om te bewegen, hoeft u niet alle instellingen opnieuw uit te voeren voordat u verdergaat.

Als deze boormachine niet de eerste plaats heeft, komt dat vooral door een detail: hij heeft geen licht om de helderheid op het werkgebied te verbeteren. Jammer, want het is iets praktischer.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

En waarom niet…

Afhankelijk van de inventarisstatus van uw favoriete winkels, zijn hier andere interessante schroevendraaiers. Als je ze met een geweldige promo vindt tijdens de uitverkoop of Black Friday, aarzel dan niet te veel, dit bespaart gemakkelijk een paar euro en het zal je grip niet veel veranderen.

Ryobi One + R18Dd3–0

Wees voorzichtig als deze Ryobi-boormachine niet duur is, omdat het het enige product is, zonder batterij en zonder accessoire. Het werkt met een 18 V batterij en daarmee kunt u de accessoires gebruiken die u al in uw bezit heeft. Houd er hierbij rekening mee dat de boorkop 13 mm en ratel is.

Met 50 Nm koppel en 22 posities, er is een correct vermogen en een grote modulariteit. De boor kan tot 38 mm in hout boren en tot 13 mm in metaal. DeLED verlichting zorgt ervoor dat we goed kunnen zien wat we doen. Er zijn twee snelheden beschikbaar, snelheid 1 met maximaal 500 tpm en snelheid 2 met 1800 tpm.

De grip is comfortabel omdat de boor licht is. Hij weegt 1,3 kg. Het handvat is prettig en ergonomisch. Met de trigger kunt u de snelheid wijzigen. Het echte voordeel is dat het een product is met veel positieve rendementen gehouden in de tijd. Het is een accuboormachine die zonder zorgen meerdere jaren kan worden gebruikt.

Promo

De beste accuschroevendraaiers, 6 betrouwbare producten - vergelijking
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

TACKLIFE PCD04B

Het TackLife PCD04B model is een accuboormachine met drie functies : percussie, boren en schroeven. Het wordt verkocht met 43 accessoires en twee 2,0 Ah lithium-ionbatterijen. Het heeft een systeem van snel opladen in 1 uur.

Er zijn twee snelheden beschikbaar. Snelheid 1 komt overeen met het schroeven en gaat omhoog naar 450 tpm. Snelheid 2 maakt boren mogelijk en neemt toe tot 1600 tpm. De druk op de trigger maakt het mogelijk om de snelheid te variëren. De boor is voorzien van een zelfspannende 13 mm en 35 Nm metalen boorkop Het is mogelijk om steen (8 mm), metaal (13 mm) en hout (30 mm) te boren. Het is een klopboormachine met gemiddelde kracht.

Handlingzijde weegt hij 1,6 kg, wat helemaal correct is. Het bevat een clip voor bevestiging aan de riem. En er wordt ook een stevige tas meegeleverd om alle accessoires gemakkelijk te groeperen.

De beste accuschroevendraaiers, 6 betrouwbare producten - vergelijking
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

TECPO TDCK01P

Als de beschrijving « 3 in 1 product » zegt, zijn er in werkelijkheid achter het TECPO TDCK01P-product twee apparaten en 29 accessoires. Bij aankoop van deze doos ontvangen wij een accuschroevendraaier en slagschroevendraaier. Beide zijn echt krachtig en effectief, terwijl ze toch een goede grip bieden. We kunnen dus boren, schroeven en boren (met de hamerboor) op metaal, hout en cement.

De boor heeft dus een doorn van 60 Nm en de schroevendraaier van 189 Nm. Dat is veel! De boor heeft 21 koppelaanpassingsposities, terwijl de schroevendraaier een maximum van 2900 tpm biedt. Beiden werken met hetzelfde 18 V en 2,0 Ah accu’s. De oplader maakt een ultrasnel oplaadsysteem mogelijk. Het duurt slechts 30 minuten om volledig op te laden.

Het enige minpunt komt van de schooltas inbegrepen wat een eenvoudige stoffen tas is. Gelukkig zitten de andere accessoires in minidozen. Dit omvat een bithouder, verschillende bits, een riemgesp, etc.

Promo

De beste accuschroevendraaiers, 6 betrouwbare producten - vergelijking
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Conclusie: welke accuschroefboormachine moeten we kopen?

De aankoop zal niet hetzelfde zijn, of u nu begint of niet en natuurlijk volgens uw budget.

Voor ons, de beste boormachine van het moment is de accuboormachine Bosch Professional GSR 12V-15. Het is een krachtig model en vooral een makkelijk te hanteren gereedschap, want hij weegt minder dan 1 kg. Bovendien zijn de meegeleverde bits en boren van goede kwaliteit omdat het Bosch-producten zijn.

Maar het is waar dat het duurder is dan de meeste van de hier gepresenteerde producten. Dus als u absoluut geen apparatuur heeft, kunt u net zo goed beginnen met de boormachine TEENO 5816. De doos bevat alles wat u nodig heeft voor uw eerste werk voor een zeer betaalbare prijs.

Als u daarentegen al een beetje uitrusting heeft, kunt u net zo goed voor de klopboormachine kiezen Makita DHP482Z (neem het zelfs duurder om te profiteren van sommige accessoires).

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
101.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
2

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 79.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
3

Robot Pâtissier, Kealive Robot Cuisine Multifonctions à 8 Vitesses avec le Bol 5.5L et le Bouclier d ...

amazon
119.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites