1 octobre 2020
▷ Beste vleesmolen 2020: vergelijking en beoordelingen

▷ Beste vleesmolen 2020: vergelijking en beoordelingen

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Liefhebber van lekker vlees en zelfgemaakte terrines, je wilt jezelf trakteren op een vleesmolen.
Een snelle zoektocht op internet leverde echter apparaten op die meer uit de mixer haalden, maar ook choppers die honderden euro’s kosten.

Om het u gemakkelijker te maken erover na te denken, geef ik u een volledige koopgids om u te helpen begrijpen hoe u de juiste vleesmolen koopt. En met ‘goed’ bedoel ik niet per se de beste vleesmolen. Het is een pompeuze term die niet veel betekent. Nee, ik stel voor dat je het vindt de vleesmolen die past bij jouw manier van koken.

De beste aanbiedingen van dit moment:

Promotie – 30%

Bosch ProPower MFW68640 Gehaktmolen …

Promotie – 34%

Bosch ProPower MFW67440 Gehaktmolen …

Promotie – 34%

Kenwood MG510 Geborstelde aluminium vleesmolen

Promotie – 50%

Elektrische vleesmolen, AICOK 3 in 1 …

Wat is een vleesmolen?

Ik weet niet of ook jij de kans hebt gehad om op te groeien terwijl je geniet van de konijnen- of everzwijnterrines die door je grootouders zijn bereid. Maar het is een van mijn beste gastronomische herinneringen.

Dit is waar een vleesmolen voor is: bereid terrines, vullingen, worstjes, knoedels, gehakte steaks. Hiervoor zorgt de vleesmolen voor het meest delicate onderdeel, de bereiding van het vlees.

Moderne hakmachines worden vaak verkocht met meerdere roosters, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw bereiding past. En dus staat een hele selectie smakelijke recepten voor u klaar.

Ten slotte, als het geen vleesmolen is die je nodig hebt, vind je er misschien je geluk onder multifunctionele robots waar voedsel verwerkers.

Onze favoriet ❤

Promo

Vergelijking van de beste vleesmolens
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Hoe kies je je vleesmolen?

Om te weten welke vleesmolen je moet kopen, is het ideaal om je eerst af te vragen hoe je kookt, de grootte van uw keuken en het aantal gasten. Je moet in principe weten hoeveel vlees je wilt hakken, maar ook hoe vaak.

Kijk ook eens naar je budget, om niet te fantaseren over apparaten die buiten bereik zijn.

Kracht en stroom

Vermogen wordt uitgedrukt in watt. Het kan variëren van 300 W tot 2000 W. Hoe krachtiger een apparaat, hoe sneller het zal hakken. Maar kijk ook naar de stroom, uitgedrukt in mg / h of in kg / h.

Dat is de hoeveelheid vlees die je in een uur kunt koken. Let goed op de maateenheid.

De Bosch MFW67440 Propower hakmolen heeft een vermogen van 2000 W en kan hakken tot 3,5 kg / min.

Veelzijdigheid

Geef de voorkeur aan een hakmolen met verschillende roosters en misschien zelfs accessoires. Zo wordt de Kenwood MG510 verkocht met drie grills en twee adapters om kebbes (Libanese dumplings) en worstjes te maken.

In een heel ander genre kun je met de Russel Hobbs 20320-56 hakken in een mixerformaat. Je kunt er vlees in schuiven, maar ook groenten, amandelen etc.

De grip, het design

Er zijn twee maten vleesmolen. Enerzijds krijgen klassieke vleesmolens geleidelijk vlees, dat aan de ene kant binnenkomt en aan de andere kant naar buiten komt. Maar sommige apparaten hebben ook de naam van een hakmolen, wanneer ze de vorm hebben van een mixer. We doen al het vlees tegelijk en drukken op om te beginnen. Maar plotseling is er een maximale capaciteit die niet mag worden overschreden.

Dit is het geval bij de Aicok MC355A-GS die een inhoud heeft van maximaal liter.
Ze worden niet op dezelfde manier gebruikt en geven niet hetzelfde resultaat, denk na over wat uw voorkeur heeft.

Het formaat en de opslag van accessoires

Sommige choppers zijn omvangrijker dan andere. Modellen bieden een opbergsysteem voor accessoires. Het hangt allemaal af van de grootte van uw keuken.

De Moulinex DJ755G32 vleesmolen is een zeer compact model, maar ook veelzijdig.

Elektrisch of handmatig

Het is vaak heel klein geschreven, helemaal niet. Niet alle vleesmolens zijn elektrisch. Als de foto een slinger laat zien, staat u voor een handmatig model.

De Lacor 60340 hakmolen is handmatig. Om de beweging echter te vergemakkelijken, is hij uitgerust met een mechanisch reductiesysteem dat het mogelijk maakt om minder beweging in de beweging te brengen voor toch een maximaal resultaat.

Het interview

Last but not least, de afwas. Zijn de roosters of messen gemakkelijk te demonteren? Gaan ze in de vaatwasser?

De top 5 best verkochte vleesmolens

Om u een goed idee te geven van wat u met uw budget kunt kopen, vindt u hier een rangschikking van 5 beste vleesmolens volgens consumenten.

Er zijn dus grote verschillen in prijs of design. Maar de bekendste (en meest erkende) merken zijn er wel. Moulinex, Russell Hobbs, Bosch en Kenwood wrijven ook de schouders met een paar vreemden die rechtstreeks uit Azië komen.

Waarom een ​​vleesmolen kopen?

De vleesmolen is essentieel als je zelf je terrines en worstjes wilt bereiden zonder de dag daar door te brengen. Het bespaart tijd, energie en kwaliteit van vlees.

Dus natuurlijk heeft niet iedereen het nodig. Maar als je me leest, ben je al gedeeltelijk overtuigd.

Ik zou er nog één ding aan willen toevoegen, voor liefhebbers van buitenlandse gerechten doet de vleesmolen echt wat je wilt. De slager kan geen gehaktballen maken zoals je die in Libanon of Japan vindt. Als hij het vlees kan hakken, kan hij het niet doen door er de goede kruiden in te verwerken.

De prijs van een elektrische vleesmolen?

Er wordt vaak gezegd dat een goedkope vleesmolen minder dan € 50 kost. Er is enige waarheid, maar voor deze prijs moet u weten dat de kans groot is dat u een handmatige hakmolen of een hakmolen ontvangt die meer van de mixer haalt dan van het professionele apparaat.

Voor een elektrische vleesmolen moet je rekenen van 50 tot 150 €. En voor een professioneel apparaat kost het meer dan € 700.

Hoe gebruik je een vleesmolen?

Een goede hakmolen maakt het mogelijkregelmatig vlees hebben, waarvan alle stukken dezelfde maat hebben.
Leg het vlees na het bereiden in de bak bovenop het apparaat. De vleesmolen sleept de stukjes vlees vervolgens door de grill. De grootte van het rooster beïnvloedt de fijnheid van het verkregen gehakt.

Vergeet nooit een bord uit het apparaat te schuiven.

Raadpleeg de instructies voor uw apparaat om het gebruik van de verschillende accessoires volledig te begrijpen. Elk model, elk merk heeft zijn eigen gewoonten.

De verschillende soorten vleesmolens

We zijn vaak van mening dat dat zo is drie soorten vleesmolens.

De handmatige hakmolen is de eerste prijs. Het is heel eenvoudig te gebruiken met zijn slinger. De elektrische molen kan meer vlees aan, maar is voor gezinsgebruik. Ten slotte is de professionele hakmolen ontworpen voor langdurig gebruik zonder oververhitting.

Conclusie

Alsjeblieft, ik hoop dat je nu een idee hebt van het model dat je nodig hebt en wilt kopen.

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites