1 octobre 2020
▷ Beste strijkplank 2020: vergelijking en beoordelingen

▷ Beste strijkplank 2020: vergelijking en beoordelingen

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Door ervaring ontdekken we het belang van een goede strijkplank. We letten niet op, we stoppen het liefst al ons budget in een mooie stoomgenerator of een kwaliteitsstrijkijzer.

De strijkplank zal echter onze positie beïnvloeden en kan daarom van een paar kledingstukken een martelsessie maken.

Dus om een ​​strijkplank te kopen, stel ik voor dat je een rondleiding door deze gids volgt. U vindt het antwoord op uw belangrijkste vragen: hoeveel kost een strijkplank, welke te kiezen voor een stoomgenerator, etc.

De beste promoties van het moment:

Promotie – 13%

Brabantia 345647 Strijkplank 135 X 45 cm …

Promotie – 17%

slimme en zachte strijkplankovertrek – L / 120×40 …

Promotie – 17%

Strijkhoes LAMODO 120×40 voor …

Hoe kiest u uw strijkplank?

Bij het kiezen van de juiste strijkplank zijn er verschillende zaken waarmee u rekening moet houden.

De hoogte

Zodra u meer dan 1m70 meet, is het een essentieel element om te kijken om niet voorover te hoeven leunen en uw rug te bezeren. Volgens de tabellen is de hoogte verstelbaar, ideaal als het niet altijd dezelfde persoon is die voor de was zorgt.

De dimensies

Je moet kijken naar de grootte van het bord (om de evenementen te plaatsen), evenals de opgevouwen afmetingen (om het gemakkelijk in een kast op te bergen).

Het gewicht

Over het algemeen kost het ongeveer 4 kg. U moet het juiste compromis vinden tussen het kleine gewicht waarmee u het gemakkelijk kunt opbergen en het stabiele exemplaar.

Veiligheid en stabiliteit

Is er een systeem om te voorkomen dat de tafel per ongeluk wordt gesloten.

Ondersteuning voor ijzer

Optioneel element Het is mogelijk om een ​​steun voor het strijkijzer of de stoomgenerator te hebben. Het is noodzakelijk om de aanwezigheid en de afmetingen ervan te controleren.

Ontwerp

Je kunt net zo goed direct een tafel kiezen met een dikke hoes en met de patronen die we echt leuk vinden.

De top 5 best verkochte strijktafels

En als je kiest uit de beste strijktafels volgens consumenten ?
De onderstaande selectie is gebaseerd op twee afzonderlijke criteria: klantrecensies op Amazon en bestsellers op Amazon. De set wordt regelmatig bijgewerkt voor een selectie die altijd nuttig en relevant is.

Hoe gebruik je een strijkplank?

Vergelijking van de beste strijktafels

Voordat u uw strijkplank gebruikt, moet u deze op de juiste plaats en op de juiste hoogte plaatsen.
Dan strijken we het gewoon volgens het advies voor het gebruik van het strijkijzer of het stoomgenerator.

Het is echter het beste om de strijkplank na het strijken in de open lucht te laten staan. Hierdoor kan de hoes drogen en uitblazen. Twintig minuten is over het algemeen voldoende.

Hoe stel je je strijkplank goed in?

De instelling van de strijkplank hangt af van je maat en je houding. Je moet het strijkijzer kunnen doorgeven zonder echt naar voren te hoeven leunen.

Waar een strijkplank kopen?

Vergelijking van de beste strijktafels

Er zijn overal strijktafels, in supermarkten, online, etc. Je kunt een strijkplank kopen bij Carrefour, Leclerc, Ikea, Auchan, Gifi, Darty, Conforama, Boulanger, But, Electro Depot, Leroy Merlin, Cdiscount, Lidl, Babou.
Elk merk verkoopt voornamelijk zijn partnermerken. Voor een ruimere keuze kunt u naar Amazon gaan, waar producten van verschillende online winkels worden gegroepeerd.

Prijs van een strijkplank

Het is moeilijk om precies te zeggen hoeveel een strijkplank kost, omdat het afhangt van je favoriete winkel en het merk van je keuze. Dit varieert van 40 tot 300 €! Over het algemeen kunnen we tevreden zijn om een ​​budget van 60 tot 100 € te plannen om een ​​solide en stabiele tafel te hebben.

Waar vind je een goede goedkope strijkplank?

Als het niet de verkoopperiode is, is de beste oplossing voor een goedkope strijkplank om online te kopen bij grote winkels met veel concurrerende producten.

Wat zijn de beste merken strijkplanken?

Vergelijking van de beste strijktafels

Fabrikanten van strijkplanken zijn dat vaak strijkprofessionals, maar niet alleen. Kleine presentatie van de meest bekende van hen.

▷ Philips

Als leider in strijkapparatuur is een Philips-strijkplank ontworpen met zorg en kennis van strijkgewoonten. Het is dus solide materiaal waarvoor een budget nodig is (ongeveer honderd euro).

▷ Libel

Een Libellule strijkplank is een goede keuze als je op zoek bent naar kwaliteit voor een lage prijs. We hebben zelfs toegang tot een keuze uit sobere en elegante kleuren.

▷ Brabantia

Om kleur en dynamiek aan uw strijkwerk te geven, moet een Brabantia strijkplank bij u passen. Hoewel we correcte prijzen aanbieden, hebben we toegang tot een ruime keuze aan ontwerpen voor de hoes.

▷ Laurastar

Dit merk biedt alles voor high-end strijken. Dus ja, we betalen een Laurastar strijkplank iets duurder dan een ander merk. Het ontwerp is sober en er is altijd stabiliteit.

▷ Leifheit

De strijkplanken van Leifheit zijn licht, compact en hebben bovendien een lage prijs. Het is dus mogelijk om jezelf uit te rusten voor minder dan 50 €. We profiteren echter van technologische vooruitgang, zoals Thermo Reflect-technologie (die in één richting in beide richtingen doorgaat).

▷ Astoria

Er is een grote selectie strijkplanken van Astoria, met lage prijzen en hoge kwaliteit. En dit zijn allemaal stabiele tafels met antislipvoetjes.

▷ Domena

Domena is een Frans merk gespecialiseerd in stoomreiniging. Er zijn weinig Domena strijktafels, maar er zijn wat het merk strijkcentra noemt, namelijk een tafel + stoomgeneratorset.

▷ Zanger

We denken vaak aan Singer om te naaien, maar we vergeten dat een goede naaister meerdere keren moet strijken tijdens het maken van een kledingstuk. Een Singer strijkplank is niet duur en stevig.

▷ Metaltex

Een Metaltex strijkplank combineert lage prijzen en eenvoud. Zonder poespas heeft het bijna altijd een ijzeren steun. En hij is compact genoeg om in een kast op te bergen wanneer je hem niet nodig hebt.

De verschillende modellen strijkplank

Er zijn verschillende soorten strijkplanken, afhankelijk van de accessoires en het installatiesysteem.

⇨ Strijkplank voor stoomgenerator

Je vraagt ​​je misschien af, heb je een speciale strijkplank nodig voor de stoomgenerator? Het antwoord is delicaat. Het is niet nodig om een ​​speciale strijkplank te hebben, maar het is wel essentieel zorg ervoor dat de tafel stevig is en dat er geen risico is dat het aan één kant kantelt met de besturingseenheid. Door de breedte moet de stoomgenerator ook veilig kunnen worden geïnstalleerd.
Dit is de reden waarom het uiteindelijk gemakkelijker is om naar een specifiek model te gaan.

Ontdek al ons advies voor kies een stoomgenerator.

⇨ Aan de muur bevestigde strijkplank

De aan de muur gemonteerde strijkplank is een tafel die je aan de muur bevestigt en die op deze plek makkelijk uit- en inklapbaar is. Het voordeel is dat we hem op de hoogte plaatsen die bij ons past. Het nadeel is dat je altijd op dezelfde plek strijkt.

⇨ Mini strijkplank

De mini-strijkplank heeft bijna geen poten. Het wordt op een klassieke tafel geplaatst voor optimale ruimtebesparing. En het budget is erg klein, want het kost maximaal rond de twintig euro. Dit model is alleen geschikt voor strijkijzers.

Ontdek al ons advies voor kies een strijkijzer.

⇨ Tafelstrijkplank

De strijkplank is de andere naam voor de mini-strijkplank. Dat wil zeggen, het is klein en op de woonkamer of keukentafel geplaatst om te strijken.

⇨ Kast voor strijkplank

De strijkplankkast is een twee-in-één accessoire. Dat wil zeggen, in plaats van klassieke metalen voetjes, is er een kleine ladekast. Het meubel staat vaak op wielen om gemakkelijk te verplaatsen.

⇨ Blazende strijkplank

De blazende strijkplank is een tafel die op het lichtnet is aangesloten om een ​​blaassysteem te activeren. Dit vereenvoudigt het strijken, omdat de adem naar de kleding neigt en vocht verdrijft.

⇨ Actieve strijkplank

De actieve strijkplank kan verwarmd, gestofzuigd en / of geblazen worden. Dat wil zeggen, het is elektrisch en maakt het strijken op de een of andere manier gemakkelijker.

⇨ Grote strijkplank

Het zit allemaal in de naam! De strijkplank met grote breedte is ruim 45 cm. Dit vereenvoudigt bijvoorbeeld het strijken van overhemden.

⇨ Houten strijkplank

Je denkt er niet vaak over na, maar het is mogelijk om een ​​houten strijkplank te kopen zonder meer te betalen dan een metalen tafel. Het is een heel esthetische oplossing.

⇨ Opvouwbare strijkplank

Het is een formaat dat het grootste aantal interesseert. De opvouwbare strijkplank kan namelijk verticaal worden opgeborgen wanneer hij niet wordt gebruikt en heeft een minimale voetafdruk.

⇨ Strijkplank met geïntegreerd stopcontact

Door de strijkplank met geïntegreerd stopcontact heb je geen snoeren over de vloer. Het is ook handig als de draad vrij kort is. Door nadelen komen we meteen in het middensegment.

⇨ Strijkplank met jeannette

De strijktafel met jeannette is erg populair bij naaisters en strijkprofessionals. Inderdaad, de jeannette maakt strijken met meer precisie en zorg mogelijk.

⇨ Philips of Brabantia strijkplank

Philips en Brabantia zijn twee bekende merken met een solide reputatie. Ze bieden echter niet hetzelfde soort strijkplank.
Als u op zoek bent naar degelijkheid en soberheid als prioriteit, dan kunt u het beste de Philips-catalogus raadplegen.
Als uw prioriteit kleur en kwaliteit is voor een lage prijs, moet u zich tot Brabantia wenden.

Hoe zet ik een strijkplankovertrek op?

Vergelijking van de beste strijktafels

Het is belangrijk om de hoes van je strijkplank stevig vast te zetten, omdat dit kreukels tijdens het strijken voorkomt.
Het is noodzakelijk om de externe bevestiging van de hoes volledig los te maken en vervolgens op de tafel te plaatsen. Zodra het stevig op zijn plaats zit, draait u het gewoon vast / bevestigt u het volgens het meegeleverde systeem.

Hoe kan ik een strijkplank opvouwen / uitvouwen?

Vergelijking van de beste strijktafels

Niet alle strijkplanken werken op dezelfde manier. Over het algemeen zijn er een handvat in het midden van de tafel. Knijp er gewoon in om de tafel te sluiten.
Om het te openen, is het nog eenvoudiger, til het gewoon op totdat u een veiligheidsclip hoort.

Hoe hang je een strijkplank aan de muur?

Let op, we hebben het alleen over muur strijktafels, dat wil zeggen modellen die zijn ontworpen om aan de muur te worden bevestigd.
De eenvoudigste manier is om naar de instructies te kijken (en te kijken of je gemakkelijk door de muur heen kunt breken). Al het bevestigingsmateriaal is bij de tafel inbegrepen, het enige dat nodig is, is wat de gaten moeten maken. Experimenteer met de hoogte om er zeker van te zijn dat u de tafel op de tafel plaatst die bij u past.

Waar kan de strijkplank worden opgeborgen om ruimte te besparen?

Het volstaat te zeggen dat de wandstrijktafels ideeën geven. En dus hebben de meeste doe-het-zelvers een systeem geïmplementeerd waarmee je de strijkplank aan een muur (in een kast, een schuur) kunt opbergen voor meer ruimtebesparing.

Maar als ruimte u echt zorgen baart, vergeet dan niet de afmetingen van de opgevouwen tafel te controleren.

Conclusie

Pas op de dag dat we onze strijkplankhoes zwart maken, beseffen we dat het uiteindelijk een accessoire is om voorzichtig te kopen. En als het eenmaal goed gekozen is, hoef je er niet meer over na te denken. Hij kan ons zelfs langer vergezellen dan een stoomgenerator, en hoeft alleen stipt een nieuwe hoes te kopen.

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites