1 octobre 2020
▷ Beste ruitenreinigingsrobot 2020: vergelijking en beoordelingen

▷ Beste ruitenreinigingsrobot 2020: vergelijking en beoordelingen

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Moe van het wassen van de ramen! Bovendien verschijnen er zodra een kind overgaat vingerafdrukken en moet je opnieuw beginnen.

Het volstaat te zeggen dat het voor fabrikanten van apparaten tijd was om voor ons geïnspireerd te worden door robotstofzuigers. doe de klus van het wassen van de ramen weg. Een wens die uiteindelijk vooral werd gerealiseerd dankzij Ecovacs en E.Ziclean die verschillende modellen raamwasrobot aanbieden. Maar wie meerdere modellen zegt, zegt ook meerdere budgetten en verschillende kwaliteiten.

Daarom heb ik deze koopgids gemaakt voor ruitenreinigingsrobots. Het idee is om u te helpen begrijpen hoe ze werken en wat u niet mag missen voordat u ze koopt. Tijdens het lezen leer je welke raamrobot je moet kiezen.

De beste aanbiedingen van dit moment:

Promotie – 7%

ECOVACS ROBOTICS WINBOT 950 – Robotreiniger …

EZIclean® Hobot 388 ruitenreinigingsrobot

EZIclean® Hobot 368 ruitenreinigingsrobot

PRIXTON – Automatische ruitenreinigingsrobot / Cleaner …

Wat is een ruitenreinigingsrobot?

Ik vind het idee van de ruitenreinigingsrobot geweldig en essentieel. ik houd ook van robot stofzuigers, maar met kinderen die niet altijd bovenaan staan ​​om hun speelgoed op te bergen, ben ik voorlopig op mijn hoede. Voor de ramen is er niets te doen.

Installeer het gewoon op het glas en hij maakt alles schoon, helemaal alleen. Oké, het is nog steeds aan ons om het los te maken om het van kant van het glas te laten wisselen. En het is zo eenvoudig dat ik het elke twee weken kan starten en daardoor altijd perfecte ramen heb!

Vergelijking van de beste ruitenreinigingsrobots

Onze TOP 3

Ontdek de beste ruitenreinigingsrobots volgens de G-gemeenschap die voor u zijn getest.

E.Ziclean Hobot V2 – Sober en efficiënt

Deze E.Ziclean Hobot V2 ruitenreinigingsrobot heeft een vrij rechthoekige algemene vorm, maar met afgeronde hoeken. Het meet 30 cm bij 15 cm. Het wordt verkocht met 7 paar pads, 2 steunen voor de pads, een afstandsbediening en vooral 2 x 4 m verlengstukken elk.

Het is uitgerust met een slimme zet. Zo reinigt de E.Ziclean Hobot V2 het hele raam serieus zonder er uren aan te besteden. Verplaats het gewoon naar het midden van het glas en het zal naar linksboven gaan en dan methodisch bewegen. De afstandsbediening kan worden gebruikt om hem naar een vuilere plek te verplaatsen of om hem gewoon op te starten. En hij zorgt voor wassen en drogen! Zo krijgen we een spoorloos resultaat.

Hij werkt op alle oppervlakken (ramen, betegelde spiegels) en vooral op alle neigingen. Het kan dus gestart worden op een standaard raam, maar ook op een velux raam (of waarschijnlijker op het schuine dak van een veranda) of op de grond. Net als de meeste andere robots heeft het twee veiligheidssystemen om vallen te voorkomen. En het zendt alleen uit 60 dB.

Vergelijking van de beste ruitenreinigingsrobots
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Ecovacs WINBOT 950 – Design

Het is verrassend om te ontdekken dat de Ecovacs WINBOT 950-robot is bekroond voor zijn ontwerp. En toch is dit de realiteit, hij ontving de IF Award in 2016. Maar ongeacht het ontwerp, het belangrijkste is de efficiëntie.

Formaat vierkant (27,3 cm zijde), het reinigt de ramen in vier fasen. Het bevochtigt eerst het oppervlak en neemt het vuil op. Dan passeren twee rakels achter elkaar om het vuil te verwijderen. Ten slotte veegt de achterkant van de robot het glas af voor een taakvrij resultaat. Bovendien wordt het apparaat verkocht met een monster van glasproduct, hoewel het werkt met elk type glaswasmiddel.

De doeltreffendheid komt echter niet alleen voort uit de manier waarop het wordt gereinigd. Je moet er ook rekening mee houden intelligent reizen die ervoor zorgen dat het absoluut overal naartoe gaat. En geen risico dat je hem aan het eind niet meer kunt oppakkenhet keert altijd terug naar zijn beginpunt.

De pads die onder de robot worden bevestigd, kunnen gemakkelijk worden aanbevolen. Gelukkig, want het is beter om er een paar op voorraad te hebben, zodat je de robot altijd kunt starten met absoluut schone schaatsen. Je krijgt echt schoongemaakte ramen.

Promo

Vergelijking van de beste ruitenreinigingsrobots
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Alfawise S60 – Verbonden en niet duur

Deze robot verleidde nerds (waar moet ik geekettes zeggen?) Omdat het een verbonden model is. Installeer gewoon een kleine app beschikbaar op iOS en Android en dan kunt u met Bluetooth 4.0 de aangeboden afstandsbediening zonder stress verliezen. Best praktisch, toch? Maar een app is niet genoeg om een ​​goed apparaat te maken.

De glazenwasser Alfawise S60 biedt een zeer efficiënt model tegen een lage prijs. Door zijn rechthoekige vorm kan hij worden gemonteerd twee pads (de kleine vodden om hieronder op te lossen). Terwijl de een voor de schoonmaak zorgt, droogt de ander uit. Het is erg belangrijk dat de pads schoon en niet te nat zijn voor maximale resultaten. De robot wordt dus verkocht met zeven paar pads. Ze zijn allemaal wasbaar in de machine, dus u hoeft zich er geen zorgen over te maken.

De 5,5 m elektrische kabel is lang genoeg om relatief grote oppervlakken schoon te maken, anders kunt u altijd nog een extensie toevoegen. Het enige te melden defect is dathet detecteert het vacuüm niet, helemaal niet. Je installeert hem op een mooie glazen deur zonder rand en hij valt op de grond. Het kan daarom niet worden gebruikt op een groot aantal glazen deuren. Controleer de jouwe zorgvuldig voordat je bestelt.

Vergelijking van de beste ruitenreinigingsrobots
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Hoe kiest u uw ruitenreinigingsrobot?

Momenteel is het aanbod op het gebied van ruitenreinigingsrobot nog vrij beperkt en bieden weinig apparatenmerken het aan. Plots lijken de modellen vaak op elkaar en dat zijn ze echt de details die het verschil maken. Hier zijn de verschillende criteria die u niet mag missen, te beginnen met de belangrijkste.

Het vereiste type oppervlak

Over het algemeen maken deze robots het mogelijk om meer op te tillen dan alleen glas: ze zijn ook geschikt voor spiegels en alle grote vlakke oppervlakken. Vergeet niet om te controleren of ze geschikt zijn voor enkele of dubbele beglazing, of ze verticaal en horizontaal werken, enz.

Daarnaast is vaak een minimale raammaat nodig. Het E.Ziclean Hobot V2-apparaat kan worden gelanceerd op een raam van 40 × 40 cm en reinigt in één keer tot maximaal 60 m². De Ecovacs Winbot 930 robot heeft een raam nodig van minimaal 60 × 35 cm.

De lengte van de elektrische draad

Aangezien het apparaat over het hele glas moet kunnen bewegen, moet ervoor worden gezorgd dat de elektrische draad lang genoeg is. Maar over het algemeen zijn ze vrij kort. De meeste apparaten draaien rond de 3 meter. Om dit gebrek te compenseren, voegen sommige fabrikanten een extensie toe. De E.Ziclean Hobot Pro heeft in totaal 7 meter draad.

Het type reis

Er zijn hier twee verschillende zaken waarmee u rekening moet houden.

Is de beweging willekeurig of intelligent? De tweede zorgt ervoor dat het apparaat snel en efficiënt overal naartoe gaat. In de willekeurige modus bestaat het risico dat één gebied niet wordt bestreken, terwijl andere meerdere passen hebben gekregen.

Detecteert het apparaat bovendien randen en vacuüm? Kun je hem bijvoorbeeld op een grote glazen tafel gooien? Voor randdetectie is er soms een minimale maat die moet worden gerespecteerd om ongelukken te voorkomen.

Het lawaai

Het gemiddelde aantal automatische ruitenreinigers ligt tussen de 60 en 65 dB. Dat wil zeggen zoveel als een klassieke stofzuiger met zak. Het Ecovacs Winbot W730-model slaagt er echter in slechts 55 dB uit te stoten. Het is momenteel de meest discrete robot die ik heb gevonden.

Ontwerp

Er zijn twee toonaangevende merken op de markt en elk heeft zijn eigen stijl. De robots zijn daarom rechthoekig bij E.Ziclean en vierkant bij Winbot. De kleuren variëren, evenals de lijnen. Het is aan jou om je voorkeur vast te stellen.

Houd er rekening mee dat de robot Winbot 950 de IF Award heeft ontvangen, een professionele prijs voor design.

De accessoires

Ik had het hierboven over een verlengsnoer, maar het is niet het enige beschikbare accessoire. Kijk wat de aankoop van de gewenste robot omvat: het aantal te bevestigen pads hieronder, de aanwezigheid van een afstandsbediening of glasproducten, enz.

Controleer ook de prijzen om bepaalde accessoires aan te bevelen, zoals pads (of pads) die essentieel zijn voor de goede werking van de robot.

Vergelijking van de beste ruitenreinigingsrobots

De top 5 best verkochte ruitenreinigingsrobots

Laten we meteen beginnen een vergelijking van ruitenreinigingsrobots. Ik bied hieronder aan de beste apparaten. Nee, ik heb ze niet allemaal getest, dit is een selectie die is gemaakt op basis van beoordelingen over raamrobots. Concreet wordt elke op Amazon geposte mening en de beste verkopen gebruikt om deze ranglijst vast te stellen.

En om deze top 5 relevant te maken, is dat zo zeer regelmatig bijgewerkt. U bent er dus zeker van dat vandaag, op het moment van lezen, de eerste plaats goed bezet is door een apparaat dat in de uitverkoop is!

Hoe de glazenwasrobot gebruiken?

Gebruik is een echt briesje.

  1. Voorafgaande voorbereiding : de batterij moet vol zijn, de kussentjes of poetslappen moeten schoon zijn.
  2. Hardware installatie : de kussens of doek moeten onder het apparaat worden geplaatst. Afhankelijk van het model is het dan nodig om het product op het glas of op het apparaat te plaatsen.
  3. Bevestiging van glas : houd het apparaat vast en druk op de startknop. De afzuiging begint en u kunt de robot loslaten.
  4. Start van het programma : met behulp van de afstandsbediening kunt u het reinigingsprogramma starten.
  5. Einde van de schoonmaak : ofwel het apparaat keert terug naar zijn plaats, of het gaat naar de bodem, of het blijft waar het is (en het is veel minder grappig). Hij piept dan zodat we hem komen ophalen.
  6. Af hebben : meestal is een klein vod nodig waar het werd verwijderd. En dat is alles !

Vergelijking van de beste ruitenreinigingsrobots

Waarom een ​​ruitenreinigingsrobot kopen?

Het grootste voordeel van het kopen van zo’n robot is zonder enige aarzeling tijd besparen, zoals bij velen het geval is glazenwassers.

En je zult snel zien dat door zo’n apparaat te hebben je ramen altijd schoon zijn. Voordat ik een robot had, wachtte ik inderdaad tot ze zichtbaar vuil waren om ze te wassen. Daar laat ik het apparaat regelmatig draaien, het vuil heeft geen tijd om te bezinken en heeft een grondige reiniging nodig.

Nou ik geef toe dat het ook een hele opluchting is aangezien ik een appartement heb met enorme erkers.

Vergelijking van de beste ruitenreinigingsrobots

Waar een ruitenreinigingsrobot kopen?

Het is mogelijk om verschillende modellen raamreinigingsrobot te vinden in verschillende soorten winkels, zoals Darty, Boulanger, Carrefour, Castorama, Auchan, Fnac, etc. Ik heb echter vaak gemerkt dat de keuze ter plaatse beperkt is. Dus als u een bepaald merk of model wilt, is dit niet ideaal.

Terwijl we online zijn, vinden we meer modellen beschikbaar veel gemakkelijker. Je kunt naar Cdiscount of Amazon gaan. En als ik een voorkeur heb voor de tweede, dan is dat vooral voor het gemak om daar de meest bruikbare informatie te vinden.

De prijs van een ruitenreinigingsrobot?

Voor de eerste prijs moet je rekenen minstens 150 €. De beste apparaten liggen eerder tussen 250 € en 300 €. En natuurlijk kan de prijs omhoog gaan, omhoog naar meer dan € 400.

Welk merk van raamreinigingsrobot om te kiezen?

Vergelijking van de beste ruitenreinigingsrobots

Door de jaren heen bieden steeds meer merken ruitenreinigingsrobots aan. Een kleine presentatie van elk van hen.

▷ E.zicom

Het merk E.Zicom is gespecialiseerd in robotica voor dagelijks gebruik. Op het gebied van ruitenreinigingsrobot biedt E.Zicom verschillende reeksen aan: Hobot, Hobot V2, Hobot Square. Elk model biedt een kwaliteitsapparaat voor een gemiddelde prijs, tussen 200 en 300 €.

▷ Ecovacs Robotics

Ecovacs maakt alleen robotstofzuigers, vloerzuigers of ruitenreinigers. Een van de meest bekende ruitenreinigingsrobots van Ecovacs Robotics is het Winbot-assortiment (950, 850, enz.). Aan de andere kant zijn dit high-end apparaten en moet je minimaal 300 € plannen, behalve op de oudere modellen.

▷ Alfawise

Alfawise is een merk dat slimme apparaten biedt voor het hele huis. Wat betreft de raamreinigingsrobot Alfawise vallen de modellen S60 en WIN660 op. Dit merk heeft het voordeel dat het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt en toegankelijke accessoires biedt!

▷ Amibot

De glazenwasrobot Amibot Glass AG30 is een goed voorbeeld van wat dit Franse merk te bieden heeft. Het ontwerp is elegant, de prijs middenklasse. Elk apparaat is innovatief en brengt iets meer dan wat momenteel beschikbaar is.

Waar vind je een goede goedkope ruitenreinigingsrobot?

Als er merken zijn die goedkoper zijn dan andere (zoals Alfawise), is het ook mogelijk om voor de laagste prijs naar goede apparatuur te zoeken.
Hiervoor is het ideaal vooral wachten verkoop of Black Friday. Door online te zoeken is het echter mogelijk om apparaten te vinden high-end promo. Amazon is een goede plek om je onderzoek te starten.

Ruitenreinigingsrobot: effectief voor het reinigen van ontoegankelijke buitenramen?

De ruitenreinigingsrobot is waarschijnlijk de enige oplossing voor het reinigen van ontoegankelijke buitenramen zoals een hoog veluxraam, een veranda, een ontoegankelijke erker, etc. Er zijn echter verschillende punten om in gedachten te houden om niet teleurgesteld te zijn.

De robot moet veilig zijn om een ​​fatale val te voorkomen. Dit is belangrijk bij grotere ramen en bij de smerigste ramen.
Inderdaad hoe vuiler het glas, hoe moeilijker het voor de robot zal zijn om het schoon te maken. Hij kan naar voren schaatsen of de indruk wekken dat hij de situatie verergert door het stof overal te verspreiden. Voor een eerste reiniging op een zeer vies oppervlak, is het noodzakelijk om meerdere doorgangen te plannen met elke keer vodden (of kussens) schoon!

Aan de andere kant, als dit eerste grote onderhoud eenmaal is uitgevoerd, is het voldoende om een ​​regelmatige pas te hebben om de ramen schoon te houden, zelfs als alleen vogels ze kunnen naderen!

Vergelijking van de beste ruitenreinigingsrobots

Ruitenreinigingsrobot of Ruitenreiniger

Als de ruitenreinigingsrobot zelfstandig werkt, versnelt de ruitenreiniger eenvoudig de reinigingssessie.

Dus volgens uw prioriteitende een of de ander heeft de voorkeur.
Als je een klein budget hebt, de glazenwasser is voor jou. Als je overweldigd bent en echt tijd wilt besparen, neem dan een glazenwasser (die, in vergelijking met een schoonmaakster, niet zo duur is).

Hoe onderhoud je je raamreinigingsrobot?

Om uw robot meerdere jaren te gebruiken, moet u ervoor zorgen. Elke folder zal u vertellen hoe maak dit of dat item schoon.

Het is absoluut noodzakelijk om de kussens (lappen) onder het apparaat na elke schoonmaakbeurt schoon te maken. Maar er kunnen ook andere items worden gereinigd met een zachte doek, kussens die in de machine passen, maar niet in de droger, enz.

Conclusie

Ik hoop dat deze koopgids uitgebreid genoeg is om al je vragen te beantwoorden, ik heb geprobeerd niets te vergeten. Nu is het aan jou om te genieten van prachtige ramen en / of perfecte spiegels, zonder een centimeter te bewegen.

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites