1 octobre 2020
▷ Beste magnetron 2020: vergelijking en beoordelingen

▷ Beste magnetron 2020: vergelijking en beoordelingen

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

90% van ons heeft een magnetron, een nogal indrukwekkend cijfer dat sommigen kwalificeren door slechts 70% van de woningen voor te stellen. Door nadelen wist je dat de gemiddelde levensduur van dit apparaat is slechts 10 jaar oud? Het volstaat te zeggen dat we in ons leven meer dan één magnetron zullen gebruiken.

En juist om u te helpen weten welke magnetron u moet kiezen, heb ik dit bestand voor u voorbereid. Daarin presenteer ik de meest bekende merken, evenals de verschillende soorten apparaten die er zijn. We praten over kracht, volume en zelfs design. En ik ga je zelfs mijn oplossing geven om de binnenkant van je magnetron snel en effectief schoon te maken.

De beste aanbiedingen van dit moment:

Promotie – 21%

Panasonic combi magnetron stoom, …

Promotie – 29%

Klarstein Caroline – Magnetron, 20L, …

Promotie – 26%

SEVERIN Magnetron, draaitafel …

Promotie – 32%

SEVERIN Magnetron, draaitafel …

Wat is een magnetron?

De magnetron is een apparaat gemaakt van huishoudelijke apparaten om te koken. Het wordt echter voornamelijk gebruikt voor opwarmen en ontdooien. Af en toe gebruiken sommige mensen het voor koken ook.

De verwarming van de ingrediënten verspreidt geen golven. Golven werken in op watermoleculen door ze te stimuleren. Deze zullen dan extreem snel gaan bewegen en trillen. Zoals alles dat heel snel beweegt, zullen de moleculen dan verwarmen en hun warmte dan doorgeven aan wat hen omringt. Geleidelijk wordt het hele gerecht weer opgewarmd.

De golven worden uitgezonden naar dezelfde frequentie als wifi. En voorlopig heeft geen enkel onderzoek enig gevaar voor de gezondheid aangetoond. We weten zelfs dat het de kwaliteit van het eten niet beïnvloedt (aan de andere kant kan het de smaak van bepaalde gerechten beïnvloeden, vooral op knapperig voedsel). Bovendien wordt alles gedaan om ervoor te zorgen dat de golven het apparaat niet verlaten, ze zijn er beperkt tot.

Voor het bakken in grote hoeveelheden draai je bij voorkeur direct naar een oven en ik bied je onze aan ingebouwde ovenvergelijking. En als het het formaat is dat je doet twijfelen, weet dan dat er kleine ovens zijn zoals je zult ontdekken de beste mini-oven.

Onze favoriet ❤

Vergelijking van de beste magnetrons
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Hoe kiest u uw magnetron?

Er zijn veel soorten magnetrons, maar je kunt de verschillen niet echt zien door ernaar te kijken. Inderdaad, alle magnetrons lijken op elkaar. Voor een microgolfvergelijking maken, neem de tijd om de etiketten te lezen. En om ze te decoderen, geef ik je wat advies. U mist dus geen details.

Capaciteit, volume

We kunnen gewoon een bord in een magnetron of de kom met een schaal voor vier personen schuiven. Maar daarvoor moet je wel het juiste volume kiezen. Het kan variëren van 13 tot 42 l, ik raad je aan om minimaal 20 l te hebben voor een gezin.

Zo is de Russell Hobbs 17l geschikt voor een stel (of voor degenen die alleen een bord en kleine porties verwarmen). Omgekeerd is de Séverin 30l perfect voor een gezin.

Soorten koken

Controleer, afhankelijk van uw behoeften, of het model dat u leuk vindt grillen, de steamer-optie of zelfs een ventilator biedt.

Het controlepaneel

Is het makkelijk te gebruiken? Zijn er knoppen om in te drukken of te draaien? Werkt het met gemakkelijk te begrijpen programmanummers of symbolen?

Er is geen goed antwoord, het is aan jou om te beslissen wat goed voor je is.

De kracht

Vermogen wordt uitgedrukt in watt en er wordt veel over gesproken. Het kan variëren van 600 tot 1200 W. Slecht nieuws: het hoogste vermogen garandeert niet de beste verwarming. Het mag namelijk niet te snel zijn, anders warmt je gerecht niet gelijkmatig op. Dus ik raad je aan om minimaal 800W te hebben, maar vertrouw voor de rest op de meningen van eerdere klanten.

De opties

Hier zijn enkele opties die u mogelijk nodig heeft: warmhouden, een kooktijd en bijbehorende temperatuur opslaan, draaitafel, automatische programma’s, enz.

Ontwerp

Je kunt kiezen voor een klassiek apparaat, helemaal wit met een donker raam. Of kies voor een magnetron met een moderner design zoals de Siméo FC810.

Kleur is echter niet alles. U moet de opening van de deur (aan de zijkant of naar beneden) controleren, afhankelijk van de locatie van de magnetron in uw keuken. Als u het wilt verhogen, vermijd dan een deur die naar beneden opengaat. Controleer indien nodig ook of het een ingebouwde magnetron is.

De top 5 best verkochte magnetrons

Hier is het meteen de beste magnetrons volgens internetgebruikers. Deze selectie biedt alleen apparaten die zichzelf hebben bewezen, dat wil zeggen die zijn gekocht, getest en vervolgens beoordeeld zonder externe invloed.

Je komt het tegen de meest bekende merken zoals Samsung, Whirlpool, Neff, LG, Brandt, Siemens, Bosch net zoals goedkope magnetrons. En de set wordt regelmatig bijgewerkt, zodat u op elk moment direct het beste kunt kiezen.

Waarom een ​​magnetron kopen?

Hier is een apparaat dat het toelaat gooi restjes niet weg. Ik stop ze in luchtdichte dozen in de koelkast en op een avond warm ik alles af en hebben we nog een avond over. Iedereen eet wat ze willen. En met de magnetron is het mogelijk om meerdere kleine gerechten tegelijkertijd op te warmen.

Bovendien warmt het bij gebruik van compatibele gerechten niet op in de magnetron. Geen risico op verbranding zoals op een oven.

Eindelijk zijn de eerste prijzen echt toegankelijk, het is klein en daardoor gemakkelijk te installeren in een keuken. Dit is echt een van de essentiële zaken.

Wat is de prijs van een magnetron?

Voor een klassiek magnetronmodel heb je een budget nodig minstens 50 €. Voor deze prijs zal uw apparaat alleen ontdooien / opwarmen / koken. Door het bereik te vergroten, krijgt u opties.
Tellen is noodzakelijk meer dan 300 € voor een gecombineerde magnetron. Het is een apparaat met een traditionele oven. En de prijs kan oplopen tot meer dan 600 €.

Hoe gebruik je een magnetron?

Het belangrijkste is kies de juiste containers voor de magnetron. Metaal mag nooit worden gebruikt.
Je moet kiezen voor plastic, keramiek of glas. En zorg er idealiter voor dat ze compatibel zijn met de magnetron (via een klein logo eronder). Plastic kan smelten als het niet compatibel is. Het keramiek en het glas worden warm en worden broos (daarna breken ze door de eerste schok).

Hoe maak je een magnetron schoon?

Niets is eenvoudiger en toch heb ik u twee mogelijkheden.
Je moet 2 of 3 minuten een glas water met citroensap of een glas witte azijn (ofwel) verwarmen. Door de hitte ontstaat stoom en komt het vuil los.
Dan rest alleen nog een snelle spons.

De verschillende soorten magnetrons

Er zijn drie soorten magnetrons. Allereerst de klassieke magnetron, vervolgens de magnetron grill (die sommigen ook wel noemen multifunctionele magnetron). Eindelijk is het duurste model de gecombineerde magnetron, die een magnetron combineert met een conventionele oven.

Conclusie

Ik hoop dat deze gids je heeft geholpen meer te leren over magnetrons en de verschillende beschikbare modellen. U heeft nu alles in huis om een ​​combimagnetron oven te kopen die perfect bij u past.

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites