6 juin 2020
▷ Beste keukenmandoline 2020: vergelijking en beoordelingen

▷ Beste keukenmandoline 2020: vergelijking en beoordelingen

1

Moulinex Multicuiseur Intelligent Cookeo+ 6L 6 Modes de Cuisson 150 Recettes Préprogrammées Jusqu'à ...

amazon
138.00
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Houdt u van koken en wilt u uw eten snel en netjes snijden? Wil je mooie dressings maken met je groenten?

Ik stel voor dat je alles ontdekt wat je moet weten de keuken mandolines. Met dit accessoire kunt u namelijk kostbare tijd besparen bij het snijden van uw groenten.

Om u te helpen bij het kiezen van de mandoline die u nodig heeft, raad ik u aan deze te ontdekken de beste keukenmandolines van het moment.

Als je wilt, kun je ook andere vergelijkingen van ontdekkenkookgereedschap zoals keukenweegschaal waar messenslijpers.

De beste promoties van het moment:

Promotie – 37%

ADOV Multifunctionele keukenmandoline, ROESTVRIJ STAAL …

Promotie – 54%

Mondoline Nicer Dicer Fusion Slicer | Snij de …

Promotie – 38%

LUVEH Beste groentesnijder voor keuken …

Promotie – 25%

Professionele mandoline snijmachine INSPIRATIES …

Wat is een keukenmandoline?

De keukenmandoline is een accessoire waarmee je precies kunt snijden. U kunt met name de dikte van uw plakjes kiezen door uw accessoire aan te passen.

Je zal vinden verschillende soorten mandolines aangepast aan elk gebruik.

Zo kunt u bijvoorbeeld een traditionele mandoline kopen die bedoeld is voor incidenteel gebruik. Je zult ook vinden Japanse mandolines waarmee u extreem dunne plakjes kunt snijden. Ten slotte zijn professionele mandolines bedoeld voor frequenter gebruik, maar ook geschikt voor amateurs.

Ongeacht uw budget of uw gebruik, u zult noodzakelijkerwijs een model vinden dat bij u past.

Onze favoriet ❤

Vergelijking van de beste keukenmandolines
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Hoe kiest u uw keukenmandoline?

Voordat u uw mandoline koopt, moet u rekening houden met verschillende criteria. Ik stel daarom voor dat u deze ontdekt om het model te vinden dat geschikt is voor uw gebruik.

Het fabricagemateriaal

Om te beginnen, moet u het type materiaal controleren dat het mogelijk heeft gemaakt om de mandoline te maken. U zult veel plastic modellen vinden die het voordeel hebben dat ze zeer betaalbaar zijn qua prijs.

Wilt u een duurzamer, maar ook esthetischer model, dan kunt u kiezen voor een metalen mandoline. Het is dan nodig om een ​​iets groter budget te plannen.

Het type mes van je mandoline

Er zijn verschillende soorten snijmessen voor mandolines. De meest voorkomende is het roestvrijstalen mesje dat als voordeel heeft dat het op bepaalde modellen geslepen kan worden.

U vindt er ook keramische messen. Deze roesten niet en blijven langer scherp. Het kan daarom interessant zijn om kies dit type mandoline model.

Dikte en type snede

Afhankelijk van het gebruik dat u ervan maakt, is het vooral belangrijk om de dikte en de dikte te controleren het type snit dat de mandoline biedt.

Als je meer of minder dikke plakken wilt maken, vormen wilt snijden zoals stokjes of blokjes, … zul je een geschikt model moeten kiezen.

De duwer

Omdat de mandoline een bijzonder scherp accessoire is, is het belangrijk om een ​​model te kiezen dat maximale veiligheid biedt.

De aanwezigheid van een stamper wordt daarom sterk aanbevolen. Hiermee kunt u uw voedsel stabiliseren door uw vingers van de snijbladen te isoleren.

Je mandoline onderhouden

Ten slotte is het laatste criterium waarmee rekening moet worden gehouden voordat een mandoline wordt gekocht, het onderhoud ervan.

Inderdaad, als je de mogelijkheid hebt om te kiezen een mandoline met verwijderbare mesjes en dat gaat in de vaatwasser, u bespaart kostbare tijd qua onderhoud. U zult ook voorkomen dat u zichzelf snijdt door uw accessoire schoon te maken.

De top 5 best verkochte keukenmandolines

Ik stel voor dat je het nu ontdekt de top 5 van de beste keukenmandolines. U zult onvermijdelijk degene vinden die u nodig hebt tussen alle aangeboden producten.

Deze classificatie is uitgevoerd met de producten van de beste webwinkels en de meest betrouwbare (Amazon, Baker, …), je zult in alle veiligheid plezier kunnen hebben.

Merk ook op dat deze top 5 dagelijks wordt bijgewerkt om u de beste deals te bieden.

Waarom een ​​keukenmandoline kopen?

Als je van lekker eten houdt, kun je met de mandoline veel efficiënter koken.

U kunt uw voedsel zelfs veel sneller en perfect homogeen snijden.

U kunt mooie dressings van uw borden maken en zult ongetwijfeld indruk maken op uw vrienden en familie!

De prijs van een keukenmandoline?

De prijs die u moet besteden aan de aankoop van een mandoline hangt natuurlijk af van het model dat u gaat kiezen.

U zult instapmodellen van kunststof vinden die perfect geschikt zijn voor incidenteel en huishoudelijk gebruik rond de 20 €.

Voor een uitgebreider model met verschillende soorten bezuinigingen zal het te besteden budget ongeveer € 50 bedragen.

Eindelijk de genomeneen professioneel mandoline model zal meer dan € 100 bedragen, maar u kunt er zeker van zijn dat u een kwalitatief en duurzaam product heeft.

Hoe gebruik je een keukenmandoline?

Een keukenmandoline gebruiken is vrij eenvoudig, maar vereist enkele voorzorgsmaatregelen.

Het enige wat u hoeft te doen is de groente die u wilt snijden op het apparaat doen en heen en weer gaan om mooie, regelmatige plakjes te krijgen.

Denk er ook aan om uw vingers te beschermen en te voorkomen dat ze ooit het mes raken.

De verschillende soorten keukenmandolines

Zoals ik al eerder zei, zijn er verschillende soorten keukenmandolines: plastic mandolines, stalen mandolines, push-in modellen en professionele mandolines.

Op instapniveau vind je plastic mandolines die zeer geschikt is voor incidenteel gebruik. Dit type product biedt echter niet veel snijopties.

Stalen mandolines zijn resistenter en geschikt voor vaker gebruik.

Duw mandolines hebben het voordeel dat ze een optimale veiligheid garanderen, aangezien de hand nooit in contact komt met het mes.

Tenslotte, professionele mandolines zal ideaal zijn voor diegenen die een aanzienlijk gebruik hebben, maar een groter budget nodig hebben.

Conclusie

Tot slot kan ik u alleen maar adviseren een mandoline kopen, vooral als je van koken houdt. U heeft inderdaad een accessoire om uw ingrediënten perfect te snijden.

1

Moulinex Multicuiseur Intelligent Cookeo+ 6L 6 Modes de Cuisson 150 Recettes Préprogrammées Jusqu'à ...

amazon
138.00
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites