1 octobre 2020
▷ Beste hoverboard 2020: vergelijking en beoordelingen

▷ Beste hoverboard 2020: vergelijking en beoordelingen

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Of je Marty wilt doen Terug naar de toekomst of om tijd te besparen, wil je een hoverboard kopen om je te verplaatsen. Of een elektrisch skateboard, wat dan ook …

Maar in feite nee, het is niet « wat dan ook » omdat het twee heel verschillende elektrische mobiliteitsapparaten zijn! Je staat niet op een hoverboard zoals je op een skateboard doet. We bewegen ons niet op dezelfde manier en persoonlijk vind ik dat het fysiek bekwaam is om met een skateboard de stad in te gaan. Terwijl het hoverboard binnen een paar minuten na het starten binnen ieders bereik ligt.

Dus hier stel ik voor een bestand alleen op hoverboards om u te helpen bij het kiezen van een hoverboard. Op onze andere artikelen kun je ontdekken het beste elektrische skateboard of zelfs onze vergelijking van Segways, deze apparaten met een handvat om vast te houden.

De beste aanbiedingen van dit moment:

Promotie – 38%

Mega Motion Self Balance Scooter E1 – Gyrop ode …

Promotie – 34%

Magic Vida elektrisch skateboard Bluetooth 6.5 …

Promotie – 27%

Magic Vida elektrisch skateboard 6.5 inch …

Promotie – 22%

Magic Vida elektrisch skateboard 6.5 inch …

Wat is een hoverboard?

Een hoverboard lijkt een beetje op een skateboard. Het is een bakje met wieltjes.

Echter de lade is samengesteld uit twee elementen die door een scharnier. Aan elk uiteinde zit een groot wiel. Dus we hebben alleen twee grote wielen waar skateboarden vier kleintjes heeft. En als het bord een Segway zou kunnen oproepen, moet het een handvat hebben, wat het hoverboard nooit heeft.

Het draait allemaal omeen stedelijke, elektrische manier van reizen, vooral gewaardeerd door jongeren, maar dat sommige volwassenen zich beginnen toe te eigenen omdat ze klein en discreet zijn. Qua beweging kunnen ze oplopen tot 15 km / u, maar om als voetganger te worden beschouwd (en op de stoep te rijden) mag je niet meer dan 6 km / u rijden.

Over het algemeen zijn hoverboards zwart en gepresenteerd als een mannelijke manier van reizen. Maar evenzeer om te zeggen dat jonge vrouwen zich niet door zo’n argument laten afschrikken en daarom voor iedereen geschikt zijn. Stickers worden onafhankelijk verkocht om maatwerk naar zijn smaak mogelijk te maken.

Onze favoriet ❤

Vergelijking van de beste hoverboards
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Hoe kies je je hoverboard?

Als hoverboards steeds zichtbaarder worden in de stad, de markt is nog steeds beperkt. Plots is het mogelijk om rekening te houden met de prijs om uw model te kiezen, maar u kunt zeer zelden het moeilijke doen aan de kleur en patronen. Daar is geen keuze voor.
Er zijn er nog een paar technische criteria om te kijken voordat u bestelt, om een ​​snel en efficiënt hoverboard te hebben dat aan uw verwachtingen voldoet.

✓ De maat van de wielen

De overgrote meerderheid van hoverboards heeft 6.5 inch wielen, wat ook de maximale hoogte van het apparaat geeft. Dit zijn de goedkoopste modellen en ze zijn alleen geschikt voor citytrips.
Met 10 inch wielen krijgen we meer bewegingsvrijheid om bijvoorbeeld op een stoep te klimmen. Maar om de stad te verlaten en op iets anders dan teer te rijden, moet je een hoverboard voor elk terrein kiezen. Dit zijn apparaten met langere, dikkere wielen. Het dienblad is ook hoger, het geheel is waterafstotend. Dit is bijvoorbeeld het geval bij het Hooboard.

✓ Bestellingen

Tegen lage prijzen heeft het apparaat een paar knoppen die zijn ingeschakeld voordat het erop wordt gemonteerd. Zodra je duurder wordt, kun je een hoverboard met bluetooth hebben. Dat wil zeggen dat er een app te downloaden is en dan wijzigen we de snelheid en maken enkele aanpassingen vanaf onze smartphone. Dit is vooral handig op alle terreinmodellen.

✓ Maximale snelheid

Over het algemeen is het mogelijk om een ​​maximumsnelheid van 15 km / u te halen. Bekijk wat het apparaat dat u verleidt te bieden heeft.

✓ Autonomie

Controleer het type batterij en de autonomie om te weten welk hoverboard je moet kiezen. Het wordt aangekondigd in een mogelijk aantal kilometers. In principe zou je een apparaat met een bereik van 20 km moeten kunnen vinden, zelfs met een goedkoop hoverboard.
Zorg echter ook voor de nodige oplaadtijd.

✓ De opties

Over het algemeen zijn er op deze apparaten eigenlijk geen opties. Maar misschien heb je wel het budget voor een hoverboard met led, aanpasbaar decor, een garantie van meer dan twee jaar, stabilisator, bluetooth, etc.
De Hovertrax 2.0 heeft dus twee verschillende snelheden.

✓ Maximaal gewicht

Houd er rekening mee dat dit apparaten zijn waarmee mensen van meer dan 100 kg niet kunnen klimmen. Controleer, afhankelijk van uw gewicht, de maximale limiet.

De top 5 best verkochte hoverboards

Het plaatsen van een hoverboard in de top 5 is een moeilijke oefening. In onze selecties willen we u altijd bieden wat internetgebruikers echt op prijs stelden, alle merken samen. Maar hier moet gezegd worden dat een groot aantal mensen helemaal niet perfect is qua woordenschat. Plots zijn er gyroroues ingedeeld in hoverboards, hoverboards die we skateboards noemen …

Weet dat de belangrijkste merken zijn Razor en Weebot, maar dat Segway en Nova bieden ook wat aan. Bekijk voor de rest de foto van de beschrijving, meer dan de gebruikte woorden.

Waarom een ​​hoverboard kopen?

We staan ​​hier op een discreet apparaat waarmee je je efficiënt in de stad kunt verplaatsen. Zodra je weet hoe je je eraan moet vasthouden, bespaar je tijd en voorkom je dat je moe wordt. Er gaat niets boven een hoverboard voor een tiener die ermee instemt om zonder auto naar de middelbare school te gaan …

Wat is de prijs van een hoogwaardig hoverboard?

Voor een hoverboard dat de kosten waard is, moet je plannen een budget van bijna 500 €. Er zijn veel modellen vanaf 200 €, maar ze zullen u elke keer dat u de stoep afloopt, moeilijkheden bezorgen …

Hoe gebruik je een hoverboard?

Allereerst, als je er nog nooit op bent geweest, rust jezelf uit met een helm en beschermingen voor knieën en polsen. Dus in de stad verhuizen sommige mensen nooit zonder hun helm op te zetten.

Probeer het dan uit. Dat is behoorlijk intuïtief en het apparaat reageert op lichaamszwaai. We leunen een beetje naar voren, gaat hij verder. We staan ​​recht, het stopt. En als we achterover leunen, doen we natuurlijk een stap terug. Om te draaien is het hetzelfde, je moet op de linkervoet duwen om naar rechts te draaien en vice versa.

Als je last hebt van het idee om een ​​helm te dragen, weet dan dat er een aantal behoorlijk coole modellen zijn van het merk Nutcase.

Conclusie

Een hoverboard is een apparaat waarmee je dat kunt doen gemakkelijk door de stad reizen. Hiermee kunt u hoogte winnen, zonder zweet op het werk aankomen en de gangen niet overbelasten terwijl u wacht om te vertrekken. Om ervan te genieten, kies je gewoon een goed merk hoverboard en train je voor je eerste rit.

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites