20 septembre 2020
▷ Beste hometrainer 2020: vergelijking en beoordelingen

▷ Beste hometrainer 2020: vergelijking en beoordelingen

Promo
1

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 89.98
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
2

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
3

Robot culinaire Topchef 1100W Robot Multifonction(avec accessoires inclus: crochet pétrisseur, mixeu ...

amazon
139.99 € 129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
4

Moulinex Cookeo Multicuiseur Intelligent 100 Recettes Préprogrammées 6 L Jusqu'à 6 personnes 6 Modes ...

amazon
229.99 € 160.00
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
5

Robot Cuisine Multifonctions, DECEN 2L Robot Hacho, Options à 4 Vitesses Robot Menager Cuisine Hacho ...

amazon
57.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Om je hart en longen te stimuleren, wil je een opvouwbare, kwaliteitsvolle hometrainer kopen.

De hometrainer is een fitnessapparaat zeer makkelijk te gebruiken, omdat het reproduceert zonder de klassieke beweging van een fiets te verplaatsen. We trappen in zijn eigen tempo. Het is dus een sporttraining die voor iedereen toegankelijk is, zonder bijzondere moeilijkheden, die het mogelijk maakt om zonder risico spieren op te bouwen en af ​​te vallen.

Het is nog steeds nodig weet welke hometrainer je moet kopen, begrijp het verschil tussen vouwfietsen en bestel niet per ongeluk een mini-hometrainer omdat deze goedkoper is. Om onaangename verrassingen te voorkomen, lees onmiddellijk mijn dossier en bestel dan alleen de fiets die u nodig heeft.

De beste aanbiedingen van dit moment:

Promotie – 54%

CARE FITNESS – Gemotoriseerde hometrainer …

Promotie – 55%

Hometrainer, Opvouwbare Indoor Fitness …

Promotie – 9%

SportPlus – Klassieke roeiers, waterturbine of …

Wat is een hometrainer?

Ik hou van fietsen, maar om te zeggen dat deze activiteit, zodra de herfst aanbreekt, zijn charme verliest. De regen koelt alles af en ik heb nooit van modderbaden genoten.

Dus om te voorkomen dat ik boos zou worden op mijn dokter, koos ik voor fietsen het hele jaar door, via de hometrainer. De beweging is bijna hetzelfde, ik doe zelfs langere sessies als het gaat om het kijken van een programma dat ik leuker vind dan het landschap (altijd hetzelfde van de ene keer op de andere). En dus trap ik om de dag, met een regelmaat die me zelf verrast.

Omdat een hometrainer eenvoudig is sporten in het appartement, stressvrij, regenvrij, zonder afspraak.

De grote merken fitnessapparatuur bieden hometrainers, of dat nu is David Douillet, Kettler, Ultrasport, We R Sports, TecTake of Striale. Dit zijn dezelfde merken waar je in vindt de spinningfietsvergelijking.

Vergelijking van de beste hometrainers

Onze coup de ❤

Deze hometrainer is gemaakt voor mensen die in vorm moeten komen terwijl ze voor zichzelf zorgen. Hij bezit een bestand en de positie met de rechtsback heeft de voorkeur. Het stuur heeft sensoren waarmee je je hartslag live kunt volgen. Het is een gebruiksvriendelijke opvouwbare hometrainer. De handleiding is in het Frans. Weerstand is magnetisch en verandert in seconden. Er zijn acht weerstandsniveaus.

Het LCD-scherm geeft naast de hartslag toegang tot diverse nuttige informatie: snelheid, afstand, verbrande calorieën en duur van de sessie.
Dit model bestaat in verschillende uitvoeringen, met of zonder rugleuning, voor een maximaal gewicht van 100 of 130 kg. Bovendien wordt de F-Bike online hoog gewaardeerd als hij in duizenden exemplaren wordt verkocht!

Vergelijking van de beste hometrainers
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Hoe een hometrainer kiezen?

Natuurlijk is de prijs het belangrijkste criterium en het element dat u laat weten welk type hometrainer u kunt kopen. Maar dan zijn er binnen dezelfde prijsklasse verschillende modellen die niet allemaal dezelfde voordelen hebben. Daarom stel ik voor dat je ontdekt elementen waarmee rekening moet worden gehouden om de hometrainers te vergelijken.

Recht achterover of achterover leunend

De positie om op de fiets vast te houden is in mijn ogen een fundamenteel criterium voor het kiezen van het apparaat. De voorover leunende positie geeft meer kracht en heeft de voorkeur van atleten die vooral presteren.
Omgekeerd terug recht maakt zachte oefening mogelijk.

Het zadel en stuur aanpassen

Comfort in het zadel is essentieel voor goede praktijken. Controleer de mogelijke instellingen en of er al dan niet een map is. Het is ook een goed moment om het maximaal toegestane gewicht te controleren.

Niet alle fietsen zijn op dezelfde manier afgesteld. De Tectake fiets biedt dus alleen de mogelijkheid om de stoel te verstellen.

De spanning

Kijk goed hoe u op de fiets stapt. Moet er overheen worden gestapt of is het gemakkelijk om je been aan de andere kant te kruisen?

Weerstand

Om verschillende trainingsniveaus aan te kunnen, moet je de weerstand van de fiets kunnen aanpassen. Dit kan mechanisch of magnetisch zijn. De tweede is ideaal omdat het gemakkelijker is aan te passen.

Controleer ook het aantal beschikbare weerstandsniveaus.

Troosten

Bijna alle hometrainers zijn uitgerust met een console die via een LCD-scherm, soms met achtergrondverlichting, verschillende informatie geeft. Het kan ook verschillende trainingsprogramma’s bevatten. Kies volgens uw wensen.

U moet dus uw snelheid, afstand, verbrande calorieën, trainingsduur en soms zelfs uw hartslag kunnen weten.

Opslag en ruimte

Het ideaal is om ruimte te hebben om de fiets op zijn plaats te laten staan. Maar de meesten van ons zullen het na gebruik moeten opbergen. Daarom zijn vouwfietsen zo succesvol.

Er zijn echter ook mini-hometrainers. Het is eigenlijk alleen de trapas. Je zit op een klassieke stoel om hem te kunnen gebruiken. We besparen ruimte en geld. De mini Ultrasport-fiets kost inderdaad slechts 35 €.

De top 5 best verkochte hometrainers

Ik stel je meteen voor de favoriete hometrainers van mensen. Dit zijn modellen die zijn gekocht, getest, becommentarieerd en beoordeeld op Amazon. Dit zijn ook de bestsellers van Amazon.

Tussen de lijnen van deze top vind je op fietsen, diverse merken, maar ook diverse prijzen en diverse soorten modellen. Deze selectie opvouwbare indoorfietsen wordt regelmatig bijgewerkt om zo eerlijk en nauwkeurig mogelijk te zijn.

Waarom een ​​hometrainer kopen?

Dit fitnessapparaat is zo toegankelijk dat verschillende leden van dezelfde familie er gebruik van kunnen maken. Je hoeft alleen de hoogte van het zadel aan te passen. Het is intuïtiever dan de elliptische trainer.

De voordelen van de hometrainer zijn talrijk: het is perfect om weer in vorm te komen, maar ook om af te vallen, het cardiovasculaire systeem te trainen en zonder risico spieren op te bouwen.

Vergelijking van de beste hometrainers

Waar een hometrainer kopen?

Allemaal sportwinkels kan een hometrainer kopen: Decathlon, Intersport, Go sport, Sport 2000. En sommige supermarkten bieden het ook aan: Cdiscount, Carrefour, Leclerc, Auchan.

Aan de andere kant, als u twijfelt over de beste manier om de fiets te vervoeren, kunt u net zo goed bij Amazon bestellen en deze rechtstreeks bij u thuis laten bezorgen!

De prijs van een hometrainer?

In principe zou je jezelf een correct en efficiënt model moeten kunnen aanbieden met een budget variërend van 50 tot 300 €. Maar natuurlijk zijn er high-end modellen, professionele hometrainers, veel duurder.

Mini-hometrainers, dat wil zeggen eenvoudige pedalen, zijn minder dan 80 €.

De beste merken voor een hometrainer

Vergelijking van de beste hometrainers

Het is niet altijd duidelijk of een fiets van een echt merk komt of van een iets te anonieme fabriek in China. Hier is dus een presentatie van de echte hometrainerfabrikanten.

▷ kettler

Het Duitse merk Kettler is de Europese leider in de verkoop van fitnessapparatuur. Er is een kettler hometrainer voor iedereen, of ons budget nu 200 of 1000 € is. Daarnaast staat de kwaliteit altijd bovenaan.

▷ Proform

Meestal is een Proform hometrainer een middenklasse fiets met een origineel ontwerp en zeer eenvoudig in gebruik. Maar het was ook door Proform dat de Tour de France hometrainer, een high-end fietsmodel, werd gemaakt.

▷ Striale

Het is mogelijk om een ​​Striale hometrainer te kopen voor minder dan € 250, -. We staan ​​dan ook op instapniveau met nog steeds perfecte kwaliteit voor beginners.

▷ BH

Een BH hometrainer is zowel geschikt voor beginners als voor degenen die al enige oefening hebben. Je moet weten dat de belangrijkste niche van dit merk de fiets is, op alle niveaus en in al zijn vormen.

▷ Weslo

Technisch gezien behoort een Weslo hometrainer tot dezelfde groep als Proform. Twee merken, één bedrijf, voor fitnessapparatuur tegen verschillende prijzen. Bij Weslo is de prijs-kwaliteitverhouding bijzonder interessant.

▷ Ultrasport

Een Ultrasport hometrainer is echt de allereerste prijs die er is. Het is materiaal voor de beginner en voor degenen die thuis weinig ruimte hebben, omdat ze vrij compact zijn.

▷ TecTake

De directe concurrent van Ultrasport is de goedkope TecTake hometrainer. Je kunt jezelf uitrusten voor minder dan € 100. Het merk biedt verschillende soorten fietsen aan, allemaal perfect voor beginners.

▷ Sportstech

Een Sportstech-hometrainer is middelgroot, luxe en heeft altijd een uitgebreid ontwerp. Het bekendste model is een Sportstech ergometer.

Hoe val je af met de hometrainer?

Een van de voordelen van de hometrainer is dat je ermee kunt oefenen regelmatige fysieke activiteit zonder het huis te verlaten. Hierdoor kun je afvallen of je gewoon beter voelen.

Aan de andere kant gaat de sleutel tot succes door regelmatige training. Het is beter om elke dag 15 minuten te doen, dan af en toe een uur. En dankzij het LCD-scherm is het mogelijk om uw voortgang van de ene keer op de andere te volgen. Natuurlijk moet je ook je dieet herzien en de tijd nemen om goed te slapen.

Vergelijking van de beste hometrainers

Hoe lang moet ik trainen op een hometrainer?

Idealiter zijn we van mening dat je moet trainen om af te vallen met een hometrainer 2-4 keer per week voor ten minste 30 minuten. Regelmaat is essentieel, zowel qua aantal sessies als qua duur.

Aan de andere kant, als u van plan bent op een hometrainer te rijden om uw maag te verliezen, moet u er rekening mee houden dat dit niet genoeg zal zijn. Inderdaad, alleen bepaalde buikspieren zullen werken, het zal dan nodig zijn om naast het bord (rustend op de onderarmen en voeten) en squats te doen.

Hoeveel calorieën verbrand je tijdens het fietsen op de hometrainer?

Afhankelijk van de trainingstijd is het mogelijk om te doen een globaal idee van de verbrande calorieën door hometrainer. Onderstaande figuren zijn indicatief, maar tonen u duidelijk de voordelen van zo’n fitnessapparaat.

De tafel is gebaseerd op een gemiddeld gewicht van 60 kg. Een lichter persoon zal minder uitgeven. Een zwaarder persoon zal meer uitgeven. De kosten worden uitgedrukt in kilocalorieën.

Hoe trainen met een hometrainer?

Om een ​​goede hometrainer te doen, is het niet genoeg om er af en toe op te fietsen. Het is al een eerste stap, maar het ideaal is bereid een klein programma voor. De meest geavanceerde fietsen hebben programma’s op hun LCD-scherm.

  • Eerst moet je strekken en dan zorgen dat de fiets goed is afgesteld op jouw lichaamstype;
  • Dan moet je op de fiets pas het tempo aan, kracht en duur voor uw doelen;
  • Plan ten slotte altijd een hersteltijd. U kunt beginnen door heel rustig te trappen en vervolgens uit te rekken.

Hometrainerprogramma’s zijn beschikbaar op verschillende apps of zelfs op websites.

Vergelijking van de beste hometrainers

Wat doet de hometrainer?

Allereerst we werken zijn hart.
De andere betrokken spieren bevinden zich in het onderlichaam: de bilspieren, dijen, kuiten, maar ook enkele buikspieren en de lumbale spieren.

De verschillende modellen hometrainer

Dit zijn de belangrijkste categorieën hometrainer zoals gemarkeerd door winkels en fabrikanten.

⇨ Opvouwbare hometrainer

De opvouwbare hometrainer is een sportaccessoire dat je wilt kunnen opbergen als je klaar bent met je sessie. Het heeft de voorkeur van mensen die niet de ruimte hebben om een ​​homegym te doen. De maatregelen van de gevouwen fiets moeten worden geraadpleegd om goed te kopen.

⇨ Semi-ligfiets hometrainer

Met de semi ligfiets hometrainer fiets je in een andere houding. De stoel is lager, de beweging is niet hetzelfde. Het belangrijkste pluspunt is het comfort aan de achterkant.

⇨ Mini hometrainer

De mini hometrainer is kleiner omdat het eigenlijk een eenvoudig crankstel is. Dus we gebruiken het op een klassieke stoel. Het is de goedkoopste en meest praktische oplossing voor kleine ruimtes.

⇨ Hometrainer met rugleuning

Net als echte fietsen hebben veel hometrainers geen rugleuningen. Dit is een kwestie van comfort en voor sommigen is het essentieel om te kiezen voor een hometrainer met rugleuning. Het prijsverschil is minimaal.

⇨ Fietsen op de hometrainer

De hometrainer wijkt iets af van de klassieke vorm. Het is inderdaad bedoeld om sensaties te bieden die heel dicht bij die op een racefiets liggen. Het laat onder andere snelheid toe.

⇨ Ergometer voor de hometrainer

De ergometer hometrainer wordt ook wel elektromagnetische fiets genoemd. Afhankelijk van het remsysteem dat prettiger, vloeiender is, omdat het direct vanaf de console wordt bediend.

Elliptische of hometrainer

Te kiezen tussen een hometrainer en een elliptische trainer, je moet weten aan welke delen van je lichaam je wilt werken en hoe. Met de elliptische trainer kunt u zelfs 80% van de lichaamsspieren trainen en alles coördineren. De hometrainer van zijn kant stelt u in staat om met prioriteit aan uw uithoudingsvermogen te werken. Er is dus geen apparaat beter dan het andere en de keuze wordt gemaakt op basis van de behoeften van elk.

Waar vind je een goede goedkope hometrainer?

Vergelijking van de beste hometrainers

Het is niet eenvoudig om buiten de verkoop een hometrainer van goedkope kwaliteit te vinden.
Je moet dus zoeken naar kortingen en promoties bij zeer grote online winkels.

Conclusie

De hometrainer is een zeer zacht fitnessapparaat, dat helpt de gewrichten te beschermen, elke dag te trainen, aan de cardio te werken, zonder van huis te verhuizen. De apparaten die momenteel te koop zijn, worden steeds interessanter.

Het ideaal is inderdaad om te kiezen voor een model met geïntegreerde programma’s en een automatische weerstandsaanpassing. Het onderhoud is dus minimaal en u hoeft er niet teveel over na te denken om te weten wat we gaan doen.

Promo
1

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 89.98
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
2

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
3

Robot culinaire Topchef 1100W Robot Multifonction(avec accessoires inclus: crochet pétrisseur, mixeu ...

amazon
139.99 € 129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites