1 octobre 2020
▷ Beste elektrische skateboard 2020: vergelijking en beoordelingen

▷ Beste elektrische skateboard 2020: vergelijking en beoordelingen

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Eindelijk beginnen de eerste vliegende skates zoals die van Marty McFly te worden gemaakt. Welnu, in werkelijkheid is het een kwestie van voor duizenden euro’s moeilijk boven de grond zweven. Dus laten we voorlopig tevreden zijn met niet-drijvende elektrische skateboards die wel bestaan ​​en overal te koop zijn.

Op het eerste gezicht is het slechts een kwestie vaneen klassiek skateboard, maar zoals je zult zien, wordt het toevoegen van de engines gedaan met de toevoeging van een aantal erg leuke opties. Niet alle modellen zijn echter gelijk gemaakt en het is niet alleen de prijs die het mogelijk maakt om te weten wat het beste elektrische skateboard is.

Dus tussen de wetgeving (je zou niet te hard moeten rijden), de accu en de verschillende stijlen van skateboards, vertel ik je alles zodat je een elektrisch skateboard kunt kopen dat bij je past of waar je tiener blij mee zal zijn.

De beste aanbiedingen van dit moment:

Promotie – 40%

Profun elektrisch skateboard skateboard …

Promotie – 23%

GeekMe elektrisch skateboard met afstandsbediening, …

Promotie – 27%

Magic Vida elektrisch skateboard 6.5 inch …

Promotie – 22%

Magic Vida elektrisch skateboard 6.5 inch …

Wat is een elektrisch skateboard?

We hebben de elektrische skateboards opgeslagen in onze sectie gewijd aan elektrische mobiliteit. Echter, tussen ons, in het algemeen, gebruiken skateliefhebbers het een beetje om zich te verplaatsen en veel om plezier te hebben of trucs te doen. En bovenal mag skateboarden alleen op de weg en in het voetgangersgebied worden gebruikt als het niet hoger is dan 6 km / u, wat de snelheid van lopen is.

Elektrisch skateboarden lijkt erg op een klassiek skateboard, het heeft gewoon een elektrische ondersteuning op basis van twee motoren, een batterij en sensorische sensoren. Hij kan tot 10 km / u rijden op kindermodellen en 30 km / u op high-end modellen.

Onze favoriet ❤

Vergelijking van de beste elektrische skateboards
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Hoe kies je jouw elektrische skateboard?

Of het nu voor jou is of om een ​​elektrisch skateboard aan te bieden, ik stel voor dat je de belangrijke selectiecriteria inventariseert die ervoor zorgen dat je een elektrisch skateboard van hoge kwaliteit koopt.

✓ Stedelijk of alle terreinen

In principe geeft een snelle zoekopdracht op skateboards je toegang tot stedelijke modellen. Dat wil zeggen, de wielen zijn klein en het skateboard is gemaakt om op wegen of trottoirs te rijden. Zonder bitumen, geen glijden. Er zijn echter modellen voor elk terrein, met bredere en meer resistente wielen. En er zijn zelfs elektrische skateboards die geen grenzen hebben, zoals het Rockboard Descender Skateboard met tracks in plaats van wielen.

✓ Het gewicht

Onthoud dat er altijd een tijd zal zijn dat je je board onder je arm moet nemen. De aanwezigheid van motoren en een batterij verhoogt echter snel het gewicht van het bord. Bij de lichtste zou je planken van ongeveer 6 kg moeten vinden. Omgekeerd wegen sommige modellen zo’n vijftien kilo.

✓ Beschikbare modi

Over het algemeen moet er onder het bord, naast de aan / uitknop, een knop zijn waarmee u de snelheid of modus kunt aanpassen. Als je een beginner bent, is het ideaal om de keuze te hebben tussen beginner, freestyle en mogelijk sport.

✓ De batterij

De batterij kan SLA of lithium zijn. Het ideaal is lithium dat een goede gewicht / autonomieverhouding mogelijk maakt. Vergelijk ook de oplaadtijd en de verkregen autonomie. Dit wordt vaak aangeboden in kilometers, wat niet het meest praktische is omdat niet alle skates met dezelfde snelheid evolueren.
Het Cool & Fun Sport Long Skateboard-model heeft een lithiumbatterij die in maximaal 60-90 minuten wordt opgeladen.

✓ Topsnelheid

Als je van snelheid houdt en op zoek bent naar kracht, is het belangrijk om de maximale snelheid te controleren die je kunt bereiken (afhankelijk van het doen van een gemiddeld gewicht, details die niet nauwkeuriger zijn). Deze snelheid wordt vastgelegd in een rechte lijn plat.
Veel modellen gaan tot 20 km / u. Vergeet niet dat op fietspaden de snelheid beperkt is tot 25 km / u en dat snel rijden een erg prettig iets is … als je goed remt.

✓ De opties

Zodra je kiest voor een mid-range of high-end elektrisch skateboard, zijn er verschillende opties beschikbaar. Een die erg populair is bij jongeren is de aanwezigheid van een Bluetooth-luidspreker. Het is leuk om op de muziek van je keuze te rijden. Anders is het mogelijk om een ​​afstandsbediening te hebben, het skateboard op je smartphone te beheren, heldere LED’s toe te voegen, enz.

De top 5 best verkochte elektrische skateboards

Om u in staat te stellen snel uw keuze te maken, raad ik u aan hieronder te ontdekken de beste elektrische skateboards volgens internetgebruikers. Deze selectie wordt regelmatig bijgewerkt om rekening te houden met al het nieuws en voorraadtekorten.

Waarom een ​​elektrisch skateboard kopen?

Een elektrisch skateboard is een fantastisch cadeau voor een jongere. U kunt van de gelegenheid gebruik maken om van hem zijn klassieke filmcultuur te maken door de dvd van toe te voegen Terug naar de toekomst

Serieuzer is het nodig voor alle stijlen. Er zijn mensen die de voorkeur geven aan fietsen en fans van scooters. Er kan niet over worden gesproken. Als je twijfelt, controleer dan of je tiener niet de voorkeur heeft om te ontvangen het beste hoverboard… En wees gerust, als hij jonger is dan 30, heeft het geen zin om onze te lezen vergelijkend op Segways.

Wat is de prijs van een elektrisch skateboard?

De eerste prijzen zijn redelijk betaalbaar. Je moet gewooneen budget van ongeveer € 200 om een ​​elektrisch skateboard te kopen. Maar om een ​​solide model te hebben, waarmee je een beetje plezier kunt hebben en een paar jaar mee kunt, kun je net zo goed wat meer geld verdienen.

De verschillende soorten elektrische skateboards

Vaak wordt aangenomen dat er drie of vier verschillende soorten elektrische skateboards zijn. De meest voorkomende zijn stedelijke skateboards, de wielen zijn klassiek en vrij klein, en het bord kan tot 10% in hoogte stijgen zolang de grond glad is.
In een altijd stedelijk formaat zijn er longboards die langer zijn en u sneller laten gaan.
Eindelijk is er mountainboards, die skateboards voor elk terrein zijn. Naast goed onderhouden trottoirs is het mogelijk om op gras, paden, etc. te rijden.

Sommige mensen beschouwen het als vierde en laatste categorie skateboards voor kinderen. Dit zijn modellen zoals die voor volwassenen, maar dan iets kleiner en minder krachtig. Ze zijn bedoeld voor kinderen vanaf 10 jaar, wetende dat een tiener in het algemeen vanaf 14 jaar zonder schade kan rijden op een model genaamd « volwassene ».

Conclusie

Sinds de lancering in de jaren vijftig heeft skateboarden nooit ophouden volgers te krijgen. Maar het lijkt erop dat de komst van elektrische modellen de rage heeft doen herleven, niet om steeds complexere figuren uit te voeren, maar om steeds sneller te rijden.

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites