20 septembre 2020
▷ Beste elektrische kettingzaag: vergelijking en beoordelingen

▷ Beste elektrische kettingzaag: vergelijking en beoordelingen

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Wil je een boom omhakken die het licht in je tuin verbergt? Wil je een te veel gegroeide kersenboom snoeien? Jij moet brandhout zagen voor deze winter?

Goed de elektrische kettingzaag is zeker het apparaat voor jou. Met deze tool kunt u al deze taken uitvoeren om te genieten van een goed onderhouden tuin.

Als je andere wilt ontdekken vergelijking van gemotoriseerd tuingereedschap, nodigen wij u uit om onze te ontdekken selectie van de beste houtklover of mijn top 10 van de beste plantversnipperaars van het jaar.

De beste aanbiedingen van dit moment:

Promotie – 51%

TACKLIFE elektrische kettingzaag, 2400W motor …

Promotie – 26%

TACKLIFE kettingzaag 40V Max, draadloos, 30cm …

Promotie – 25%

Bosch draadloze kettingzaag – UniversalChain 18 …

Promotie – 30%

【Spring Selection】 TACKLIFE kettingzaag …

Wat is een elektrische kettingzaag?

Een elektrische kettingzaag is een hulpmiddel waarmee je kunt presteren logging werk. Uitgerust met een motor waarop een snijketting draait, wordt dit apparaat gebruikt om bomen te hakken, te snoeien, hout te hakken …

Omdat de kettingzaag een krachtig en gevaarlijk apparaat is, zal het voor elk gebruik belangrijk zijn om te worden uitgerust met voldoende bescherming: een bril, handschoenen, een helm tegen lawaai of een broek die speciaal is ontworpen om ongevallen te voorkomen.

Onze favoriet ❤

Promo

Vergelijking van de beste elektrische kettingzagen
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Hoe kiest u uw elektrische kettingzaag?

Er zijn veel criteria die van invloed kunnen zijn uw keuze van elektrische kettingzaag. Om u te helpen duidelijker te zien, raden we u aan de 5 belangrijkste punten te bestuderen voordat u uw product koopt.

De kracht

Het vermogen van een kettingzaag wordt uitgedrukt in watt. Afhankelijk van uw gebruik heeft u de keuze tussen verschillende meer of minder krachtige modellen. Voor het snoeien en onderhouden van kleine bomen kunt u kiezen voor een elektrische kettingzaag met een vermogen van ongeveer 800 W. Voor grotere houtkapopdrachten is het raadzaam om naar een krachtiger model te gaan, met minimaal 1500 W.

Snijlengte

Standaard is het raadzaam om te kopen een kettingzaag met een kettinggeleider van 40 cm. Deze maat is voor de meeste klussen ruim voldoende. Hiermee kunt u inderdaad boomstammen snijden met een diameter van ongeveer 80 cm.

Voor kleinere klussen zoals snoeien of brandhout zagen, kunt u kiezen voor een apparaat met een kortere snijlengte.

Het type ketting

Het bestaat drie soorten kettingen voor elektrische kettingzagen : beitels, lage terugslag en semi-beitels. Het eerste model is het meest effectief, maar heeft als nadeel dat het ook het gevaarlijkst is. In feite, in het geval dat een mes terugkeert, gaat het plotseling naar het gezicht van de gebruiker. Het terugslagmodel beperkt dit risico, maar biedt niet dezelfde snijprestaties. De halfbeitelketting werd voorgesteld als een compromis tussen de twee vorige modellen.

Ergonomie

Aangezien een kettingzaag grote vaardigheid vereist, is de vraag de ergonomie van het apparaat zal bijzonder belangrijk zijn.

Het is daarom noodzakelijk om te controleren of uw gereedschap niet te zwaar is om het hanteren te vergemakkelijken. Er wordt ook rekening gehouden met de bediening van het apparaat en de verschillende beschikbare veiligheidsinrichtingen.

Kettingzaag met of zonder snoer

Ten slotte heeft u de keuze tussen twee soorten elektrische kettingzagen: de batterij of degene die op het lichtnet wordt aangesloten.

De accu kettingzaag geeft u meer bewegingsvrijheid en bereikt u ontoegankelijke delen van uw tuin met een bedraad model. De autonomie zal echter ook beperkter zijn.

De top 5 bestsellers van elektrische kettingzagen

We nodigen u uit om direct tot de kern van de zaak te komen door u te laten ontdekken onze top 5 beste elektrische kettingzagen van 2020. U zult in deze selectie onvermijdelijk degene vinden die voor u is gemaakt, ongeacht uw budget!

Houd er ook rekening mee dat deze classificatie is gemaakt op basis van producten die in online winkels worden verkocht Amazon, ManoMano, Leroy Merlin, Castorama en Brico Dépôt. Dus dat kan koop je kettingzaag door zeker te zijn van de betrouwbaarheid van verkopersites.

Ten slotte wordt deze rangschikking zeer regelmatig bijgewerkt, zodat u te allen tijde kunt profiteren van de beste beschikbare aanbiedingen.

Waarom een ​​elektrische kettingzaag kopen?

Als je een bosrijke tuin hebt, dan de elektrische kettingzaag kunt u het heel gemakkelijk onderhouden, zonder dat u een professional nodig heeft.

U zult vele taken kunnen uitvoeren, zoals het snijden van stammen, snoeien, etc. U zult dus kunnen profiteren van perfect onderhouden buitenruimtes.

Veel gestelde vragen (FAQ)

✅ Wat is de prijs van een elektrische kettingzaag?

De prijs van een elektrische kettingzaag hangt voornamelijk af van het vermogen. Voor kleine houtsnijwerkzaamheden kunt u kopen instapmodel kettingzaag met een vermogen van ongeveer 800 W voor een budget van ongeveer 80 €. Als u een krachtiger apparaat nodig heeft, vindt u dit voor een budget van ongeveer € 200.

✅ Hoe gebruik je een elektrische kettingzaag?

Het gebruik van een elektrische kettingzaag vereist een goede beheersing van de machine om elk risico op ongevallen te voorkomen. Zoals eerder vermeld, is het belangrijk om jezelf eerst goed te beschermen. Vervolgens moet u uw apparaat op het lichtnet aansluiten of uw batterij opladen om dit te kunnen doen begin je snijwerk.

✅ De verschillende soorten elektrische kettingzagen

Er zijn hoofdzakelijk twee soorten elektrische kettingzagen: het model dat op het lichtnet moet worden aangesloten en het model met batterij. Als je een krachtig hulpmiddel nodig hebt, kan dat zaag grote hoeveelheden hout in relatief korte tijd is het raadzaam om een ​​kettingzaag van het lichtnet te kopen. Houd er echter rekening mee dat het bereik beperkt is tot de gebruikte elektrische kabel. Voor meer bewegingsvrijheid, de kettingzaag op accu zal perfect worden aanbevolen. Het is echter gereserveerd voor kleine logtaken.

✅ Welk merk elektrische kettingzaag om te kiezen?

Er zijn veel merken die elektrische kettingzagen aanbieden. Om een ​​product van goede kwaliteit te kopen, is het essentieel om een ​​apparaat te kiezen dat wordt aangeboden door een erkende fabrikant. Dat kan bijvoorbeeld koop een elektrische kettingzaag van de merken Bosch, Makita, Black & Decker, Dolmar, McCulloch, Ryobi, Hitahci en Huqsvarna.

Conclusie

Tot slot, als u op zoek bent naar een apparaat bomen kappen, snoeien, brandhout hakken … de elektrische kettingzaag is het gereedschap voor jou!

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites