1 octobre 2020
▷ Beste broodrooster 2020: vergelijking en beoordelingen

▷ Beste broodrooster 2020: vergelijking en beoordelingen

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Het is onmogelijk om zonder broodrooster te leven. Er is er een die we af en toe hebben gekocht, de eerste aankoop voor hun eerste appartement (de familie de omvangrijke en « nuttige » apparaten laten kopen). Er is er een die we met onze geliefde kiezen om naar de keuken te gaan die we gaan delen.

De broodrooster is ontbijt essentials, in ieder geval voor alle broodliefhebbers, ook liefhebbers van vers brood. Helaas is er altijd een ochtend waarop de bakker op vakantie is en de enige optie is om het brood de dag ervoor uit de oven te halen.

Dus om u te helpen weten welke broodrooster u moet kiezen, raad ik u aan naar de beste beschikbare modellen, de bekendste merken en vooral de technische details te kijken die het verschil maken tussen een goede en een slechte broodrooster. Weet je, degenen die de toast kraken of die weigeren het te maken …

De beste aanbiedingen van dit moment:

Promotie – 50%

H. Koenig Broodrooster Speciaal stokbrood 2 …

Promotie – 32%

Toaster Large Slit 3 in 1 – Matzwart in roestvrij staal, …

Promotie – 27%

Russell Hobbs 21681-56 Broodrooster Broodrooster Retro, …

Promotie – 28%

SEVERIN Automatische broodrooster, 2 lange sleuven, …

Wat is een broodrooster?

Het klinkt als een cliché, maar toch van de 85% van de Fransen die ontbijten, de overgrote meerderheid van de volwassenen eet sandwiches. De basis kan variëren, vers brood, gesneden brood, beschuit, maar ook de geur van toast (boter, jam, chocolade, honing, worst …).

En als het versgebakken stokbrood een traktatie is, is het voor velen vooral synoniem met weekends, wanneer je tijd hebt om rustig de bakkerij te bereiken. Op andere dagen van de week moet je snel gaan, efficiënt zijn en dat is waar de broodrooster binnenkomt.

Sommige mensen verwarmen het brood van de dag ervoor. Maar het kan ook worden gebruikt om toast te bruinen of om het stokbrood te ontdooien (gekocht in het weekend en bewaard in de vriezer).

Om een ​​goed ontbijt te maken, is het net zo essentieel als de waterkoker voor liefhebbers van warme dranken. Tenzij u de voorkeur geeft aan verse sappen en in dit geval onze ontdekt vergelijking op sapcentrifuges.

Onze favoriet ❤

Promo

Vergelijking van de beste broodroosters
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Hoe kies je je broodrooster?

Er zijn weinig criteria om naar te kijken, maar het is het beste om er geen over het hoofd te zien om teleurstelling te voorkomen. En alles hangt ook af van de mensen die de broodrooster gebruiken: alleen volwassenen of ook een paar hebzuchtige kinderen?

Veiligheid

Laten we meteen beginnen met een serieus element: beveiliging.
Sommige broodroosters zijn open en verwarmen slechts één kant tegelijk, zoals de Moulinex A15453. Het soort apparaat dat je moet vermijden als je kinderen hebt. Maar we moeten ook niet vergeten om te controleren of de buitenmuren warmte-isolerend zijn. Dat wil zeggen: verwarmt de broodrooster tegelijk met de sandwiches?

De sneetjes brood waar je in kunt schuiven

Liever sandwichbrood of stokbrood?
Je moet kijken naar de lengte van de openingssleuf, evenals de breedte. Je hebt een opening van minimaal 3 cm nodig om de in de lengte gesneden strook te kunnen roosteren. Sommige apparaten accepteren alleen sneetjes wit brood, zoals de Cuisinart CPT180E, ondanks de 4 slots.

Het aantal slots

De klassieke broodrooster heeft slechts twee slots, maar er zijn broodroosters met 1, 2 of 4 slots. Sommigen bieden aan om de slots in paren te beheren (dus met een andere temperatuur per paar). Hoeveel fijnproevers zijn er bij jou thuis?

De instellingen

De thermostaat moet instelbaar zijn om de sneetjes brood naar wens bruin te maken. Controleer het aantal beschikbare instellingen.
In sommige gevallen heeft de broodrooster een venster om de voortgang direct te volgen. Wees voorzichtig, het is nogal hypnotiserend, vooral ‘s ochtends.

De kracht

Met dit element moet rekening worden gehouden in verband met het vorige criterium. Een krachtige broodrooster, maar met slechts twee standen is minder aantrekkelijk dan een minder krachtig, maar meer modulair model.

Het vermogen wordt uitgedrukt in W en varieert van 700 tot 1800 W. De krachtigste die ik heb gevonden is de Russel Hobbs 1376756 broodrooster.

De opties

Enkele opties om te overwegen: de stopknop (om het koken halverwege de reis te onderbreken), de extra hoge opstijging (om je vingers niet te verbranden), de ontdooi- en / of opwarmfunctie.

Ontwerp

Het ontwerp moet worden bekeken voor esthetische en praktische vragen. Er is dus het aantal slots zoals hierboven vermeld. Tefal koos er ook voor om ronde broodroosters te maken, dus aan de onderkant kun je de plak vangen zonder te verbranden en zonder een extra hoge liftfunctie toe te voegen. Kijk ook waar de vuilnisman heen gaat.
Ben je tenslotte meer roestvrij of plastic? Met of zonder kleur?

Top 5 bestsellers van broodroosters

Ontdek het meteen De favoriete broodroosters van internetgebruikers. Dit zijn apparaten van elk merk die zijn getest, beoordeeld en becommentarieerd. Met deze beoordelingen die van begin tot eind worden gemaakt, beschikt u over een relevante top 5 op de beste apparaten van dit moment. En dat zul je snel zien grote merken van huishoudelijke apparaten zijn vertegenwoordigd: Keukenhulp, Moulinex, Russell Hobbs, Magimix, Kenwood, Tefal, Philips, Seb.
Deze selectie wordt regelmatig bijgewerkt.

Waarom een ​​broodrooster kopen?

Ik daag je uit om voor mij een goede reden te vinden om geen broodrooster te kopen!

Het wordt gebruikt voor het ontbijt, maar ook om toast te maken voor eindejaars foie gras, om een ​​stuk stokbrood te ontdooien, bagels te bereiden, etc.

De prijs van een broodrooster?

Wat voor sommigen essentieel is, is niet altijd de duurste. Dus een broodrooster van de eerste prijs kost slechts 15 €. En high-end broodroosters met meerdere opties kosten u slechts tussen de € 50 en € 70.

De verschillende soorten broodroosters

In Frankrijk denken we standaard als we aan een broodrooster denken, systematisch een verticale broodrooster, waar de sneetjes brood uitkomen als ze klaar zijn.

Er is echter een ander type broodrooster genaamd horizontale broodrooster die een mini-mini-oven oproept (d.w.z. kleiner dan mini-elektrische ovens). Ze hebben een breder gebruik en laten toe om bijvoorbeeld croque-monsieur te roosteren. Het grootste nadeel is dat ze meer ruimte in de keuken nodig hebben dan de conventionele broodrooster. Een ander nadeel is dat als je kinderen hebt, je ervoor moet zorgen dat ze niet op de grill worden verbrand door het brood te pakken. En ze kosten iets meer (vanaf 40 €).

Maar echt als je ruimte hebt en je een fan bent van taarten en crunches, raad ik het horizontale model aan. Bekijk de Tefal Toast and Grill-broodrooster om een ​​beter idee te krijgen.

Conclusie

‘S Morgens wil ik duidelijk niet te maken hebben met een sneetje brood dat vastzit in de weerstanden of loden pellets die springen na een verlangen naar toast. En ik denk niet dat ik de enige ben. Dus ik raad je ten sterkste aankoop uw rust en uw ochtendefficiëntie, kiezen voor een broodrooster van een serieus merk, zonder de bank te breken.

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites